2777
2789
عنوان

همه زندگیمونو باختیم😞

388 بازدید | 19 پست

یه ادم نامرد ازمون کلاه برداری کرده 

امروز طلاهامو دادم ماشین و..هرچیزی ک داشتیم فروختیم کلی وام گرفتیم قرض مردمو بدیم چون یه نفر از همسرم کلاه برداری و هنوز نگرفتنش

مامانم اومد اینجا من با حال داغون هی رفت رو اعصابم منم بهش چیز گفتم و الان خیلی پشیمونم

هم زندگیمو باختم هم هوای زبونمو نداشتم ک دارم چی میگم و خیلی ناراحتم 

هرچقدرم چیز گفت بهم من نباید چیزی میگفتم اما متاسفانه خیلی عصبی شدم و اختیار زبونمو نداشتم 

بچه ها یه دعایی بلد نیستید ادم دعا کنه درجا بمیره؟

البته به خاطر بچه هام دوست ندارم بمیرم اما خیلی خستم خیلی نا شکر شدم جدیدن به شدت از خودم متنفرم و بدم میاد از خودم....

من میدونم که قراره یه نینی سالم بیارم بزودی..توهم برام دعا کن❤اردیبهشت ۱۴۰۱

من نمیتونم ادامه بدم به زندگیم چون از نظرخودم آدم خوبی نیستم 😔خیلی زود عصبی میشم و چرت و پرت میگم خوش اخلاق نیستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا لعنت کنه اون کلابردار کثیف و ۲۵۰ میلیون پول منم دود شد رفت هدا سال ۱۴۰۰ بخاطرش دو سال افسردگی حا ...

ما ملیاردی باختیم 

خدا لعنتشون کنه

به جای این کارا 

مثل یه خانوم زرنگ پشت همسرت باش و تکیه گاهش تا دوباره سروسامون بگیرید چیه نشستی گوشه گیری میکنی عزیزم جا نزن

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

عزیزم میدونم سخته ما هم همه چیزمون رو از دست دادیم دوتا خونه دوتا ماشین. و الان مستاجرم. اما این روزها هم میگذره. شوهرم اون وقتها شب تا صبح نمیخوابید و موهاش سفید شد اما الان به جایی رسیده که هر اتفاقی تو زندگیمون بیفته فقط میگه خدایا شکرت. دیگه غصه هیچی رو نمیخوره. خودمم اروم تر شدم

و تو چون مصرع شعری زیبا، سطر برجسته ای از زندگی من هستی.
عزیزم خدا خودش به دلت ارامش بده و مشکلتون حل بشه از بابت مادرت نگران نباش حتما درکت میکنه و میبخشتت

نه یکاری کرد بچم ترسید دوساعت گریه میکرد 

هزاربار بهش گفتم نکن 

بعد حرف بدی زدم 

گفتم خیلی دلم میخواست مامانم سنگین و با شخصیت باشه 

به جای این کارا مثل یه خانوم زرنگ پشت همسرت باش و تکیه گاهش تا دوباره سروسامون بگیرید چیه نشستی گوشه ...

من تشویقش کردم ک دوباره بلند میشی

اما تو این زمونه چجوری؟؟

من تشویقش کردم ک دوباره بلند میشیاما تو این زمونه چجوری؟؟

اگه خدا بخواد غیر ممکنا ممکن میشه

شکایت کردید؟

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

خدا لعنت کنه اون کلابردار کثیف و ۲۵۰ میلیون پول منم دود شد رفت هدا سال ۱۴۰۰ بخاطرش دو سال افسردگی حا ...

پیداش نکردید شما؟

چرا بهش پول داده بودید؟