2777
2789

من لبام خیلی باریکه چند وقته تو فکرم که فیلر بزنم.جسته گریخته یه چیزایی میدونم.اونایی که انجام دادن و نجربه داشتن میشه کامل توضیح بدن چجوره(مثلا درد داره خیلی،اگه بی حسی بزنم فرمش بد میشه،مراقبتش چطوره یعنی باید بعدش مایعات بخورم یا نه،ماندگاریش چطوره،چند سی سی حدودا باید بزنم میخوام طبیعی دربیاد،کدوم مارک قیمتش مناسب تره،چند وقت بعد تزریق باید برای ترمیم برم و اینکه ترمیمش چطوره مثلا هزینه جداگونه داره یا نه،بعد چند وقت اوکی میشه،فیلر و دستمزد هزینه جداگونه داره یا نه)

دنبال کلینیک یا مطب بودم توی اراک که کارش خوب باشه اونجا انجام بدم ولی خب به جایی نرسیدم.اگه اراکیای عزیز میدونن بهم بگن

گفتم اگه اراک پیدا نکنم تهران انجام بدم.کلینیک یا پزشک خوب اگه سراغ دارین که کاره فیلر لبش خوب و طبیعی باشه بهم معرفی کنین.خودم مد نظرم بود کلینیک آمون برم اما از کاراشون خوشم نیومد زیاد.

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
قم هم خیلی زیاده قیمتاشونم خوبه😂😂

الان من قسمت خنده دارشو نفهمیدم راستش😅

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخه گفتم شاید باور نکنی

راستش اولش باور نکردم😂

ولی بعدش گفتم خب مگه قمیا انجام نمیدن

خیلی قیمتا خوبه قم نسبت ب تهران

از حدودهذقیکتا خبر نداری؟

خودت انجام دادی؟

میپرسم برات سی سی زیر ۱تومنه قطعا

وای مرسییی❤️💋

بیزحمت برای پزشک یا کلینیکم برام پرس و جو کن