2777
2789
عنوان

خانمایی که سابقه بچه با مشکل ژنتیکی داشتن بیاین با هم درد دل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 68092 بازدید | 468 پست

ببین چیزی که معلوم شد جهشها رو بر اساس استاندارد جهانی اعلام میکنن چون ممکنه در یک ژن چند جهش رخ داده باشه و اونی که توبررسیهای جهانی ثبت شده اون رو اعلام میکنن و رو بچه دوم هم همین جهشی که اعلام شده رو بررسی میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وما متاسفانه جهش دیگه ای که به ظاهر بی معنی بوده عامل بیماری شده.به این خاطر میگم تو بیماریهای نادر و سخت ژنتیک یه حرف مفته.در ضمن آزمایشگاهی که ما رفتیم مثلا جز سه آزمایشگاه برتر ایرانه

واما زندگی من سرنوشت بچه هام همه آرزوهام همه و همه شد یه کابوس بزرگ دیگه نمیگم دعا برام آرزوی صبر کن ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭الهی بگردم خدا بهت صبر بده عزیزدلمممممممم انگار غم دنیا رو گذاشتن رو دلم پستاتو خوندم خدا صبر زینبی بهت بده 

یک ماه ونیمشه.بیشتر چون زیاد ناله میکنه موقع بغل کردنش مقاومت زیر بغلشم برا بغل کردن کمه از اینا بیش ...

عزیزم گل دخترت هنوز خیلی کوچیکه   فکرای منفیو از خودت دور کن   خوب دیگه گردنشو بالا میگیره دیگه خوبه  هنوز زوده سینشو هم بالا بگیر۶

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
واما زندگی من سرنوشت بچه هام همه آرزوهام همه و همه شد یه کابوس بزرگ دیگه نمیگم دعا برام آرزوی صبر کن ...

عزیزم خیلی نارحت شدم خداخودش بهت کمک کنه وبهت صبر بده😭

دلتنگم برای کسی که مدت هاست بی آن که باشد هر لحظه زندگی اش کرده ام ♾
عزیزم خیلی نارحت شدم خداخودش بهت کمک کنه وبهت صبر بده😭

ممنون عزیزم این روزا حالم خیلی بده.دیگه از خدا انتظار کمک ندارم سرنوشتم رو هر طور که خواسته رقم زده.تو رو خدا برا دخترم دعا کنید حداقل کم درد بکشه.الان انقدر گریه کرد بهش استامینیفون دادم رو پام خوابیده.بد درد بی درمونیه 

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭الهی بگردم خدا بهت صبر ب ...

ممنونم سیتارا جون این روزا فقط دخترم رو پامه و برا اینکه دلم اروم بگیره هی سرم تو گوشیه ولی هیچی آرومم نمیکنه

در کمال تعجب آدمایی رو میبینم که دکتر بهشون گفته ریسکتون خیلی بالاست دوباره بچه دار نشین اما نمیدونم ...

آخ گفتیییی! همش ریشه در ناآکاهی داره

شخصیت از جایی شروع میشه که مقایسه اونجا رو ترک کنه.  
میدونید درد بچه های مریضم یه چیزه کم اوردن همراه زندگیم یه چیز دیگه.تو خونه حتی با هم حرفم نمیزنیم.ه ...

درکت میکنم عزیزم منم بچه مریض داشتم زندگی ما از هم پاشید کلا دوباره از نو ساختیمش هنوز بعد ۳ سال ترکشاش هست تو زندگیمون بیماری پسر من فقط تنها خوبی که داشت بچم زود پرکشید و رفت زجر کش نشد خدا صبر بده به شما و شوهرت که ۱۲ سال یه بچه مریض رو جمع کردین جلو چشمتون پر پر شده و حالا باز یه بچه دیگه فقط میتونم از خدا برات صبر بخوام خدا خودش گشایشی کنه تو زندگیتون 

میدونید درد بچه های مریضم یه چیزه کم اوردن همراه زندگیم یه چیز دیگه.تو خونه حتی با هم حرفم نمیزنیم.ه ...

شوهر من بعد پسرم کلا بهم ریخت یه کارایی میکرد که نگو زندگیمونو به باد داد با بیفکریهاش فقط خواست خدا بود زندگیمون دوباره سرجمع شد انشالله بچه هات لباس عافیت بپوشن و سلامتیشونو به دست بیارن خدا غم دلتو سبک کنه 

من یه درصد دلمو خوش کرده بودم که ناخواسته حامله بشم و خدا بهم دوباره بچه بده ولی حالا با دیدن اوصاع شما حتی اگه حامله بشم سقط میکنم تحمل بار گناه سقط بهتر از زجر کشیدن بچه امه 😭😭😭😭😭😭😭