2777
2789
عنوان

خانمایی که سابقه بچه با مشکل ژنتیکی داشتن بیاین با هم درد دل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 68092 بازدید | 468 پست
عزیزم شما مشخص شد جنینتون چرا اینجوری شده؟؟؟منم مثل شما شده جنینم ۱هفته پیش سقط کردمش😔😔

دكترا گفتن اين كه يكبار اتفاق افتاده طبيعيه ممكنه ديگه هيچوقت اتفاق نيفته و لازم نيست حالا آزمايش ژنتيك بدين . بخاطر همين منم نه ماه بعد دوباره باردار شدم كه متاسفانه توي هفته نوزده فهميدم جنين سه هفته ست  توي شكمم مرده و سقط كردم . الان چهار روز از سقطم ميگذره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقدام كردم اين دفعه توي هفته نوزده يه لكه ديدم رفتم دكتر فهميدم سه هفته ست توي شكمم مرده . چند روز پ ...

ای بابا

کاش میرفتین ازمایش ژنتیک

بچتون چی بود؟؟؟مشکل این چی بود؟؟؟

کی میخاین برین دکتر ژنتیک؟؟؟

سلام عزیزدلم مشهدی؟  من مشکل بیماری sma دارم و هر دو ناقلیم من تو هر بارداری ۲۵ درصد احتمال تک ...

سلام مشهدازمایشگاه نسل فردا آزمایش دادیم ببخشیدشمادوتافرزندتون فوت شده مگه تو دوران بارداری تشخیص داده نشده یااون موقع آزمایش ندادین؟؟احتمال اینکه خودبچه هم تولیدکنه هست؟

به حکمتش دل بسپار!!!!
عزیزم چرا آی وی اف نمیکنی؟ با آی وی اف جنینهای مشکل دار رو جدا میکنن و با خیال راحت بچه دار میشی

من هنوز جواب ژنتیکم نیومده شایدبچه خودش تولید کرده هزینه ای وی اف چقدهست؟؟؟۲۲سالم سنم هست

به حکمتش دل بسپار!!!!
سلام مشهدازمایشگاه نسل فردا آزمایش دادیم ببخشیدشمادوتافرزندتون فوت شده مگه تو دوران بارداری تشخیص دا ...

من نمیدونستم مشکل داریم و آز ژنتیک تو بارداری ندادم با غربالگری مشخص نمیشه این مشکل ما بعد بچه آخر فهمیدیم مشکل داریم و دیگه قصد بچه دار شدن نداریم واسه بچه هم ممکنه خودش ناقل ژن معیوب باشه ولی سالم باشه باید موقع ازدواجش آزمایش بدن که شوهرش ناقل نباشه

من نمیدونستم مشکل داریم و آز ژنتیک تو بارداری ندادم با غربالگری مشخص نمیشه این مشکل ما بعد بچه آخر ف ...

سلام چن تا بچه داری ومشکلت مثل ما۲۵درصدیه؟یکم توضیح بده لطفاً

به حکمتش دل بسپار!!!!
سلام چن تا بچه داری ومشکلت مثل ما۲۵درصدیه؟یکم توضیح بده لطفاً

عزیزم من ۴ تا حاملگی داشتم یکی ۸ ماهه دنیا اومد فوت کرد بعد یه هفته اونو مطمئن نیستم مریض بود یا نه 

دومی ۸ هفتگی سقط شد 

سومی دخترمه که سالمه خدارو شکر 

چهارمی پسر دومم بود که ۸ ماهه دنیا اومد و ۶ ماهه شد فوت کرده 

من نمیدونستم مشکل داریم و آز ژنتیک تو بارداری ندادم با غربالگری مشخص نمیشه این مشکل ما بعد بچه آخر ف ...

اره بچه های ناقل مثل والدین هستن...ببخشیدشماازمایش ژنتیکتون بعدچه مدت اومد؟؟

به حکمتش دل بسپار!!!!
اره بچه های ناقل مثل والدین هستن...ببخشیدشماازمایش ژنتیکتون بعدچه مدت اومد؟؟

ما آز ژنتیک ندادیم یعنی شوهرم بعد فوت بچم کلا گفت بچه داری منتفیه و همین دخترم کافیه واسه همین دیگه دنبالش نرفتیم 

ما آز ژنتیک ندادیم یعنی شوهرم بعد فوت بچم کلا گفت بچه داری منتفیه و همین دخترم کافیه واسه همین دیگه ...

آهاخدابراتون حفظش کنه خداکنه مامشکلی نداشته باشیم دلم خیلی بچه میخوادآزمایشمونم هنوبعدیک سال نیومده هنوز خیلی اعصابم خورده

به حکمتش دل بسپار!!!!
سلام سیتارا جان... منم پسرم مشکل ژنتیکی داشت گفتن بیماری ذخیره چربیه شاید نیمن پیک باشه یا شایدم گو ...

سام خانم، خدابه دلت ارامش بده، توروخدا منو راهنمایی کن، منم برای پسرم همینارو میگن هنوز ازمایش نفرستادیم خارج، شما کودوم ازمایشگاه بردین؟ 

ببخشین که باسوالاتم ناراحتتون میکنم، پسرتون چطوری بود رشدش و اینا؟ چرا و چطور فوت شدن؟ از کی متوجه بیماریش شدین و چطور؟

ممنون میشم جواب بدین دارررم از نگرانی میمیرررررم

خدای من به دل همه بنده هات ارامش بده، خدایا خودت حافظ بچم باش...