2777
2789
عنوان

خانمایی که سابقه بچه با مشکل ژنتیکی داشتن بیاین با هم درد دل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 68088 بازدید | 468 پست

نوع یک از دوران بارداری یا اویل تولد فعال میشه که بسیار کشنده است و معمولا بچه های مبتلا قبل از ۶ ماه فوت میکنن نوع دو بچه از اول تاخیر حرکتی داره اما از ۶ ماهگی به بعد نمایان میشه و با سرعت کمتر از نوع یک عضله ها شروع به از بین رفتن میکنن و نهایت بچه ها تا ۲ سالگی عمر میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خدا چی میکشن اون پدرو مادر    

فقط میتونم بگم مث غذا که تو روعن تفت بدی پدر و مادر این بچه ها تو روغن داغ تفت میخورن واقعا خیلی خیلی سخته از دست دادن بچه با این زجر و بیماری 

از دست دادن بچه سخته من بچه اولمم فوت کرد ۸ ماهه دنیا اومد و بعد از یه هفته فوت کرد که البته الان دکترها معتقدن بچه اولمم مبتلا بوده که فوت شده اون موقع تشخیص ندادن

استارتر بی نهایت ناراحت شدم امیدوارم خدا برای زخمت مرحم بذاره خیلی سخته

ممنونم عزیزم فقط از خدا میخوام دخترمو برام حفظ کنه از چهارتا حاملگی و بچه همین یکی برام مونده

مادر پدر بزرگم و شوهرش دختر عمو پسر عمو بودن از ۱۵ تا بچه فقط ۳ تا واسش موندن! بابام میگه مادر بزرگم میگفته بچه هاش شل بودن استخون نداشتن منظورش همین شل بودن بچه بوده