ما دختر عمو پسر عموییم آزمایش ژنتیک رو که به نطر من باید قبل ازدواج انجام داد که اگه بد بود کلا قید ...
پدر ومادر خودت وپدر ومادر همسرت نسبتی با هم داشتند؟؟
خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی
ی سوال دارم ازدواج شما چ نسبتی بود😣😣 واینکه ازمایش ژنتیک رو چه مدقع باید انجام داد ؟؟ هزینش چقدز ...
عزیزم ما آزمایش ژنتیک رو قبل بارداری دادیم که ای کاش زمان ما قبل ازدواج این ازمایش بود و ما با هم ازدواج نمیکردیم ازمایش هول اگزوم مثلا کاملترینه الان ۱۶ میلیون هزینشه
عزیزم ما آزمایش ژنتیک رو قبل بارداری دادیم که ای کاش زمان ما قبل ازدواج این ازمایش بود و ما با هم از ...
اخه 16تا از کجا بیاریم خدای من
دولت هیچ حمایتی نمیکنه
ااسترس گرفتم میخواستم اقدام کنم واسه بارداری اما ترسیدم خیلی
تو خوزستان خراب شده ی ازمایشگاه معتبر وجود نداره
خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی
عزیزم ما آزمایش ژنتیک رو قبل بارداری دادیم که ای کاش زمان ما قبل ازدواج این ازمایش بود و ما با هم از ...
خواهر شوهرم ازدواجش دختر خاله پسر خاله بود
دختر بزرگش لرزش شدید داره
دختر کوچیکش مغزش کوچیک الن که از دادن گفتن ژنشون مرده هست منظورشو متوجه نشدم
تو تهران یه مرکز ژنتیک خیریه هست که شنیدم نصف قیمته شاید صحبت کنین کمترم بگیرن اسمش سلاله است
لطف میکنی ادرسشو بفرستی ممنون میشم
ببخشید خانم ما دکتر بهمون گفت شما هم به صورت طبیعی هم به صورت pgdمیتونید بچه دار بشین ما ۱۲ ساله کلا ...
فک کنم سو تفاهم شده.
من میگم وقتی دکتر میگه ریسک اینکه بچه بیمار داشته باشید بالاست و احتمال زیاد بچتون با یه بیماری ژنتیکی به دنیا میاد دیگه نباید برای بارداری اقدام کرد و هی گفت نه حالا دکتر یه چیزی گفته شاید بچه مریض به دنیا نیاوردم.
فک کنم بد برداشت کردید اگرم نه واقعا متوجه منظورتون نشدم.
شخصیت از جایی شروع میشه که مقایسه اونجا رو ترک کنه.
عزیزم طبیعی که میگم یعنی گفتن ژن معیوب پیدا شده و موقع بارداری cvsمیشی اگه جنین بیماری داشته باشه سقط میشه. مثلا به دنیا نمیاد.اما چرا خدا برا من این جوری خواست نمیدونم که اشتباه کنن اونم توNGSکه پیشرفته ترین آز دنیاست.به قول خودشون اولین باره که میبینن اینجوری شده.منم ریسک سقط رو پذیرفتم نه بچه بیمار داشتن رو.وگرنه روانی نبودم که این همه (۲۰ میلیون)هزینه کنم.
برا ما اشتباه رو از پایه انجام دادن حتی اگه PGDهم میکردن امکان بیماری بود مگه خدا خودش سالمش رو میداد.تو رو خدا گول حرفای دکترا رو نخورید .اگه ژن معیوب داشتین دیگه بچه دار نشیدPGDوCVSیه حرف مفته.جهش در هر جایی از ژن ممکنه رخ بده واینا فقط اونی که سازمان جهانی اعلام کرده رو به عنوان عامل بیماری معرفی میکنن.وجهشهای دیگه رو کنار میذارن.مگه چند تا بچه مریض داشته باشی.عوضی به من میگه الان دیگه جهش کاملا مشخصه ما براتون PGD رو رایگان انجام میدیم البته خودش که از ترس فعلا گور به گور شده ور دستاش میگن.اما به نطرتون ۱ در صد هم میشه اعتماد کرد.همش دروغه.