2777
2789
عنوان

خانمایی که سابقه بچه با مشکل ژنتیکی داشتن بیاین با هم درد دل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 68090 بازدید | 468 پست

نه حالا منتظرم شاید گردن گرفتنشو ببینم اینا همش توهم باشه.پسرم هم الان ۱۲ سالشه.بدنش دفورمیتست و نمیتونه راه بره.دکتر چی خدا خیرت بده ما پسرم رو ۱۲ سال تهران بردیم.مریضیشو اول SMAتشخیص دادن مثلا با آزمایش ژنتیک بعد از چند سال گفتن استئوژنز درمان نداره.حتی گفتن اینکه امپول پامیدروناتی هم هست رو ازمون دریغ کردن.حالا با این آمپولا پسرم یه کم بهتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خیلی ناراحتم که بچتو از دست دادی.اما وقتی غصه دل منو میبینی خدا رو شکر کن که پر کشید و رفت اگه جلو چشمات بود زجر کشیدنش رو میدیدی چی؟هیچ کاری از دستم بر نمیاد فقط با گریه هاش گریه میکنم.بعضی وقتا فکر میکنم اگه یه روز نباشیم تکلیفش چیه؟بمیرم براش.حالا میترسم اگه خدا عنایتی نکنه و دخترم هم این طوری باشه دق میکنم.مثلا خواستم دل خوشی زندگیمون باشه .فقط خدا خودش بهمون رحم کنه.

نه حالا منتظرم شاید گردن گرفتنشو ببینم اینا همش توهم باشه.پسرم هم الان ۱۲ سالشه.بدنش دفورمیتست و نمی ...

آخ آخ آخ خدا صبرت بده عزیزدلم خدا قوتت بده خدا کنه پسرت شفا پیدا کنه من اوایل خیلی غصه میخوردم ولی بعدش خدا رو شکر کردم بچمو زجر کش نکرد و زود بردش بچه من ۵ ماه و نیمش شد فوت کرد انشالله دختر نازتم چیزیش نیست و خوبه الان گردن اصلا نگرفته؟ 

نمیدونم سفیدی چشماشو آبی میبینم.زیاد گریه نمیکنه ولی همیشه اه اه میکنه انگار بدنش درد میکنه .یه دیقه ...

انشالله چیزی نیست عزیزم فقط از خدا میخوام دلش رحم بیاد دخترت و چراغ خونه اتون کنه عزیزم 

فدات شم عزیزم.یه کوچولو گردنشو بالا میاره ولی سینشو بالا نمیده.از وقتی به دنیا اومده کارم شده گریه یه جوری که شوهرم نفهمه .خیلی خوبه شوهرم بیشتر دلم برا بچه هامو همسرم میسوزه .من یه مادرم سختی نمیکشم ولی طاقت درد کشیدنشون رو ندارم.ان شاءالله هیچ مادری درد بچه هاشو نبینه

فدات شم عزیزم.یه کوچولو گردنشو بالا میاره ولی سینشو بالا نمیده.از وقتی به دنیا اومده کارم شده گریه ی ...

الهی به خق این شب عزیز خدا دلتو شاد کنه عزیزدلم، دخترت سر وقت دنیا اومده؟ یا نارس هستش؟

ممنونم عزیزم.۳۹ هفته به دنیا اومد.

سلام عزیزم خیلی براتون نارحت شدم خدا خودش کمکتون کنه !منم چند بار باردار شدم که بچه مشکل داشت وسقط کردم ! شما چه نسبتی با همسرتون دارین؟

دلتنگم برای کسی که مدت هاست بی آن که باشد هر لحظه زندگی اش کرده ام ♾