2777
2789
عنوان

خانمایی که سابقه بچه با مشکل ژنتیکی داشتن بیاین با هم درد دل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 68092 بازدید | 468 پست

منم یکی از شما ها هستم و با پسر خالم ازدواج کردم و تو خانواده پدری همسرم مشکل ژنتیکی وجود داره ولی قبل از ازدواج ما یکاری کردیم من توی گوگل دنبال ازمایش ژنتیکی بودم که به ازمایش انلاین رسیدم کنجکاوم کرد رفتم زنگ زدم بهم گفت اول باید بری مشاور ژنتیک یه جایی هم بهم معرفی کرد بعد اونجا برای من و همسرم آزمایش ژنتیک نوشتن و اومدن منزل ازمون ازمایش گرفتن بردن ازمایشگاه جوابشم برامون خیلی زود اس ام اس شد و ما خیالمون راحت شد و الان یه پسر خوشگل و مامان دارم و ازمایش های این پسرم و حتی مادرمو دیگه میان منزل انجام میدن خیلی خوب و به صرفه هست

برین تو سایت آزمایش آنلاین کلا براتون توضیح داده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ببخشید خانومی منم غلظت خون دارم میشه بگی میزان غلظت خون شما چقدره؟

سلام شما برای بررسی عوامل انعقادی موثر باید تست ژنتیک بدید

من خودم آزمایشگاه ژنتیک بیمارستان بقیه الله رفتم و راضی هستم

خیلی دلم گرفته؟تو رو خدا اگه فامیل هستید و بچه ای با مشکل ژنتیکی دارید. دیگه بچه دار نشید.آزمایشهای ژنتیک فقط حرف مفته حداقل تو کشور ما.ما گرونترین آزمایشها رو دادیم و مثلا پیشرفته ترین Wes.ولی حالا بچم دوم یک ماه ونیمه ام مشکوک به همون بیماریه با اینکه تشخیص پیش از تولد دادیم.

خیلی خودم رو سرزنش میکنم ای کاش دیگه بچه دار نمیشدم اما دیگه فایده نداره وقتی دردای بچه اولم میاد جل ...

الهی بگردمممممم😭😭😭😭😭😭 مشکل بچه اولت چی بوده عزیزدلم؟ sma داشت؟ بچه دومت یعنی آمینو سنتز هم انجام دادی و تشخیص ندادن؟

خیلی خودم رو سرزنش میکنم ای کاش دیگه بچه دار نمیشدم اما دیگه فایده نداره وقتی دردای بچه اولم میاد جل ...

خیلی برات ناراحت شدم عزیزدلم با تمام وجودم درکت میکنم انشالله که بچه دومت مشکلی نداشته باشه و سالم باشه عزیزدلم

ممنون عزیزم.نمیدونم دقیقا ولی داره همون علائم رو میده.نه بابا ای کاش اس ام ای بود.استئوژنز ایمپرفکتا است نوع شدید.تو ۱۱ هفته CVS شدم.گفتن که جنین این بیماری رو نداره .من همش برا بیماریهای دیگه میترسیدم با اینکه توWES۲۳۰۰۰ ژن رو بررسی میکنن.اما حالا از همون بیماری که مثلا مطمئن شدم نداره،میترسم

ممنون عزیزم.نمیدونم دقیقا ولی داره همون علائم رو میده.نه بابا ای کاش اس ام ای بود.استئوژنز ایمپرفکتا ...

الان بچت چه علائمی داره عزیزدلم از این بیماری که گفتی شکستگی پیدا کرده؟ یا رنگ سفیدی چشش آبی شده؟ دکترا چی میگن ؟ بچه اولت چند وقت زنده بود؟

من بچم اس ام ای داشت فوت کرد

تو رو خدا تو این شبا برا بچم دعا کنید.که مریض نباشه و اینا همش توهم های دل شکسته یه مادر باشه.

انشالله عزیزدلم انشالله عزیزدلم ببین احتمال اینکه توهم تو باشه خیلی زیاده چون یه تجربه خیلی تلخ داری چون میگی از پرزهای جنین نمونه برداری کردن و گفتن این بیماری رو نداره ژن این بیماری شناخته شده است و وقتی گفتن نداره از روی علم گفتن نداره و اون ژن معیوب رو تو ژنتیک بچت پیدا نکردن نظر شوهرت یا خانواده ات چیه اونا هم نشونه هایی که تو میبینی تو بچه رو اونها هم میبینن؟