2777
2789
عنوان

مشاور ایگنورم می‌کنه 😑😐

348 بازدید | 23 پست

من کنکوری هستم و یه مشاور آقا دارم هم سن خودم هستن 21

حس میکنم ازم خوشش میاد و نخ میده اما من چون کنکور دارم نباید حواسم ب این چیزا باشه و یجوری رفتار میکنم انگار سرد هستم 

بعد الان چند روزه هر چی سوال ازش میپرسم جواب نمیده و گزارش کار هام رو تحلیل نمیکنه اصلا دیگه پیگیر نیست 😐

یه هفته مونده ب کنکور 😐

پیام هام رو سین میزنه ولی جواب نمیده

به مسئول اونجا بند خب

تو که باشی پیش من خنده به دردا میزنم حتی اون لحظه که از شکنجه ها جون میکَنم تو دلیلِ سبزِ ریشه امی تو خاک این کویرچرا خم شه قامتم، زرد بشه روح و تنم؟که جواب موندنم، اَرّه سر ساق شداگه فردایی باشه من با تو می سازمبرد من وقتیه که به تو می بازم توی این روزای شوم، شده کل آرزومروز آزادی بیاد حبس بشم تو بغلت بین دستات برسم به اوج پروازمبا لبات فاتحه ی هر غمیو می خونم من به آرامش وحشی چشات مدیونمیه پناهنده ی ترسیده ی تنهام اماپشت مرز تن تو تا به ابد می مونم منو از این غم جاودانه آزاد کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من فارغ التحصیل دانشگاه اصفهانم و دبیر و‌مشاور هستم، اگر سوال درسی و مشاوره کنکور دارین از طریق دایرکت رایگان کمکتون میکنم. پیج من رو داشته باشید

phizoshim_teacher

خیلی با سیاست و با احترام میاد قانع می‌کنه الکی میگه ببخشید کار داشتم 😐😐😐منم نمیتونم چیزی بگم میگ ...

دیگه بعد از چندبار که نمیشه گفت اشکال نداره ، بالاخره هزینه دریافت میکنه 

مشاور منم از اونور پشت بوم افتاده🥴

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

خیلی با سیاست و با احترام میاد قانع می‌کنه الکی میگه ببخشید کار داشتم 😐😐😐منم نمیتونم چیزی بگم میگ ...

دیگ این یه هفتم ب چپت بگیرش تموم شه بره انشالله موفق بشی و ب چیزی ک میخای برسی گلم

تو تلخ ترین خاطره ی قشنگ از همه ی عمر منی...