2777
2789
عنوان

مشاور ایگنورم می‌کنه 😑😐

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای امان از اینجور مشاورا

رفتم شکایتش کردم دو دقیقه نشد پیام داد گفت ببخشید دیگه تکرار نمیشه 😐😂

مشاورم از سیب ترش بود 

من سال اول و دوم هم از این موسسه مشاور داشتم 

اینا یه مشت دانشجو هستن که تو درس خودشون موندن 

تایپیکات رو خوندم‌ اگر مشاور خوب میخوای و میخوای نتیجه بگیری با این دانشجوهای بچه سال مشاوره برندار ک بدبختت میکنن

بگرد یه خوبشو تو شهر خودتون پیدا کن 

رفتم شکایتش کردم دو دقیقه نشد پیام داد گفت ببخشید دیگه تکرار نمیشه 😐😂مشاورم از سیب ترش بود من سال ...

اره داشتم همچین مشاوری بعد دوماه کنسلش کردم اینقدر پررو بود ماه اخر یه بار هم زنگ نزد در صورتی که هر هفته باید یه بار زنگ میزد خیلی افتضاح‌ بود…

اره سیب ترش هم دوتا مشاور ازش داشتم یکیش علم مشاوره ندتشت اون یکی هم خیای بد اخلتق بود کنسل کردم کلا سیب ترش مشاور خوب توش کمه

حالا الان میخوام با یه نفر جدید بگیرم ولی میدونی اخه باید کسی باشه خودش این راه رو رفته باشه پزشکی یا دندان قبثل شده باشه حالا دیگه یا فاذغ التحصیل شده باشه یا سال های اخر که سرش خلوتتر باشه…نمیدونم حالا