2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر منم ۹ سالشه دروغ زیاد میگه مثلا یهو مه از باشگاه پیاده برگشتم و کلی با آب و تاب تعریف میکنه بعد میفهمم شوهرم رفته دنبالش و با ماشین برگشتن! 

یا چیزای این مدلی و تازه خودشم خیلی زود باوره،مثلا دوستش بهش گفته من پی اس یک و دو و سه و چهار و پنج رو همشو دارم اینم زود باور کرده در حالیکه دوستش فقط پنجشو داره 

نمیدونم چرا تو این سن بچه ها دروغ زیاد میگن 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

چون عکس العمل مناسبی نداری.و اون میترسه.البته بازم بستگی داره چ دروغی گفته.بعضی بچه ها خیالباف هستن.اما بعضیا دروغ میگن .اول نوعش باید مشخص بشه.اگر خیال‌بافه علتش کمبود توجهه

بی همگان بسر شود.بی تو بسر نمیشود.....

نسیم جان پیشنهاد میکنم از سایت بامانا کمک بگیری تیم مشاوره ای حرفه ای داره من که خیلی از مشکلاتم رو باهاش حل کردم هرسوالی دارم رو ازش میپرسم و جوابم رو میگیرم یه سری بزن شاید مشکلت حل شد 

به نظرم مشکل همه هست و چالش سختیه اما من از سایت بامانا کمک گرفتم خیلی جواب گرفتم برای هر سوالی جواب داره و روانشناسا پاسخ دادن به نظرم از مشاوره رفتن و ... بهترع حداقل برای شروع خوبه شاید باعث شد کلا ریشه کن شه. حتما سر بزنید سایت بامانا