2777
2789
نباید حتما مهندس باشه . ولی میدونم مهندس ها بالا ۵۰م حقوقشونه. چون کارگر قراردادی نفت البته با سابقه ...

همسر من با سابقه ۱۵ سال رسمی نصف این حقوق زو میگیره عزیزم 

اینجا بدی آب و هوا رو نداره و اون ضریب حذف میشه ک نصف میشه حقوقشون نسبت ب جنوب 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم یجوری پرسو جو کردی فک کردم خواستگارته..خب طفلی درست گفته شما بد متوجه شدی نفت کارت ماهی دو و خ ...

ن خب ب همون اندازه ک اونا از من پرس‌وجو میکنن منم حق دارم بدونم اونا مزایای شوهر منو بیشتر از خودم میدونن 😐

اون نگفت تارا گف فقط نفت کارت داریم اونم نمیشه ازش چیزی بخریم باید با جایی قرارداد داشته باشه

مثلا همین تارا رو اصلا نگف من نفت کارتو گفتم گف آره نفت کارت داریم ماهی ۲ ۳ تومن شارژ میشه ولی نمیت ...

اینی که میگه از دی جی کالا خرید کردن تا داس نفت کارت رو از همه جا میشه خرید کرد . از برج ۱۲ سال پیش استارت خورد که مال یه سال رو یه جا شارژ کرد دو تا ۲۹ میلیونی چیزی حدود ۶۰ میلیون. ولی نفت کارت چند ساله هستش 

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐
کلا چیزی به اسم اینکه مهندس نفت پیمانکاری نداریم کدوم شهر هستش ؟شرکت نفتی ها همیشه مینالن😂😁 درصورت ...

ن بابا خودش میگه بندر بودم سخت بود الان سخت نیس الان تو سرخس سمت مشهد کار میکنه

دوتا برادرام بلانسبت شرکت نفتن وضهشون عالی

حالا چرا بلا نسبت 😂😂 

خب مزایا زیاد دارن .

ما ۵ ساله اوکی شده قبلا اوضاع خراب بود پیمانکاری بود هیچ مزایا نداشت . الان چند وقتیه مزایا بهش تعلق گرفته میشه گفت شرکت نفتیم

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐
حالا چرا بلا نسبت 😂😂 خب مزایا زیاد دارن .ما ۵ ساله اوکی شده قبلا اوضاع خراب بود پیمانکاری بود هیچ ...

خیلی پستن.ن بابا اینا هیچ که نگیرن ۸۰یا ۹۰بهشون میدن رسمی ان بعد خوزستان چون گرمه سختی کار اینا دارن

آقا هستم
خیلی پستن.ن بابا اینا هیچ که نگیرن ۸۰یا ۹۰بهشون میدن رسمی ان بعد خوزستان چون گرمه سختی کار اینا دارن

حقوق بیشتر از ۶۰ میلیون نداریم 😊 این رقمی که میگین غیر ممکنه

ولی از حق نگذریم خدتیی حقوقشون از ارگان های دیگه خیلی بالاتره ‌ سختی کار و بدی آب و هوا ام که بهشون تعلق میگیره مزایا رو براشون بیشتر کرده . چند وقت یه بار هم یه پاداش توپ بهشون میدن . انگار که ارگان های دیگه تو بهشتن سختی کار و بدی آب و هوا ندارن . بدبختی همش هم مینالن میگن نداریم 😕☹️

والا دیگه ۶۰تا یا بیشتر یاکمتر ولی وضهشون توپه

صد البته . لابد خونه سازمانی هم بهشون دادن 😂