2777
2789
عنوان

راجب خودکشی سوال دارم

120 بازدید | 12 پست

روح بعد خودکشی کجا میره? همش میترسم سرگردان بمونم رو زمین. چجوری مطمعن باشم ک میرم از زمین?

و روشی وجود داره ک با کمترین درد تو مثلا نیم ساعت یه ساعت بمیرم?

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به چشای مادرت فک کن ک قراره بعد رفتنت چیجوری اشکی بشه.... 

تو از اون دنیا خبری نداری پس بمون همینجا و زندگیتو درست کن

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

روح به آرامش نمیرسه

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

همه تو زندگی مشکلات و سختی هایی دارن خود من این چند روز گذشته خیلی روزای سختی داشتم ولی اصلا ب خودکشی فکر نمیکنم

بلاخره روزای خوش هم برامون میاد ❤️

«از خودم شرمنده شدم وقتی فهمیدم زندگی یک جشن بالماسکه بود درحالیکه من با چهره واقعی ام در آن حاضر بودم.»

روحت وارد برزخ میشه چطور دلت میاد بدون توشه بری اون دنیا

تصور کن یه جنین داخل رحم مادرش رشد خوبی میکنه و سالم وارد دنیا میشه اما یه جنین درست از فرصتش استفاده نمیکنه و ناقص وارد دنیا میشه

مسلما جنین دوم مشکلات زیادی پیدا میکنه امکانات در اختیارش هست اما نمیتونه استفاده کنه 

ما هم اگر بدون ثمر وارد آخرت بشیم گرفتاریم و مقصر فقط خودمون