2777
2789
عنوان

ختم دعای معراج ویژه مجردای عزیز

| مشاهده متن کامل بحث + 10520 بازدید | 972 پست
سلام گلم ان شاالله ختم زیارت آل یاسین میخوام بذارم تا با توسل به حضرت مهدی ان شاالله حاجت روا بشیم ...

ممنون گلم فعلا نمیخوام شرکت کنم،😘😘😘😘

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
اره  راحيل جان پيدا كردم   راستش منم يه كم مردد هستم  اخه واستون  تعريف كردم يا ...

وای چه خبر بدی.عزیزم ببخشید اینجوری میگم ولی این از معذرت میخوام نادانی خواهر شما بوده.ارتباطی به دعا نداره.شما نیتت خودت بودی نه خواهرت.نه دعا نه خدا واسه کسی بد پیش نمیاره.بازم معذرت میخوام ولی خواهری که حاضر نشه خواهرش تو مراسمش باشه و دوپاشو میکنه تو یه کف که اینقد زود عقد کنه و به حرف کسی گوش نده و ...عاقبتی بهتر از این هم نمیشه براش.خود کرده را تدبیر نیست.ایشالا که هم شما به مراد دلت برسی عزیزم هم گره از کار خواهرت باز شه.شما هم دلت از دعا برنگرده عزیزم

آدم خوبه یِ داستان زندگیِ خودت باش😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم ان شاالله ختم زیارت آل یاسین میخوام بذارم تا با توسل به حضرت مهدی ان شاالله حاجت روا بشیم ...

راحیل گلی من خیلی دوس دارم شرکت کنم.ولی الان توی دوتا ختم دیگه شرکت کردم.نمیشه یکم زمانش و دیرتر بزاری که حداقل تو نصفه های راه یکی از ختم هام تموم شه؟

من هستم عزیزم

الهم الرزقنا شوهر خوب..الشغل کارمند...القد بلند..الپولدار...خودمم...الاستخدام فی ارگان دولتی...العجل العجل العجل
وای چه خبر بدی.عزیزم ببخشید اینجوری میگم ولی این از معذرت میخوام نادانی خواهر شما بوده.ارتباطی به دع ...

والله  نميدونم  چي بگم   اخه نه به اون شور و هيجان اوليه  كه  به خاطر عقايد چرت پسره  با من اونجور رفتار كرد   نه به الان كه   ميگه    فكر كنيد  يه كاري در راه رضاي خدا كردم !!! اصلا  نميتونم توجيه كنم    از دعا  رو گردان نشدم  ولي  بايد يادم باشه   اول هر دعايي  بگم  خدايا انچه كه خودت صلاح ميدوني  

والله  نميدونم  چي بگم   اخه نه به اون شور و هيجان اوليه  كه  به خاطر عقايد ...

در راه رضای خدا؟؟؟چه حرفیه اصلا.چقد خام.نمیدونم چی بگم اصلا.توکل به خدا

در راه رضای خدا؟؟؟چه حرفیه اصلا.چقد خام.نمیدونم چی بگم اصلا.توکل به خدا

واقعا  توكل بر خدا  !!!اينكه  پسره را ميخواد ببره  خارج   و خانواده  پسره هم از حالا  دارن نقشه مي كشن  واسه رفتن خودشون اونو  ميگه  در راه رضاي خدا  يه كاري كرده !!!! مي گيم  اخه چي به تو ميرسه اخه ؟؟؟ميگه   اگر خدا بخواد چيزي ميرسه  نخواد هم هيچي  !!!   

سلام

عزیزم میشه متن این زیارتو برام بزاری❤❤❤ 

ببینم چقدره

آخه من الان خیلی درگیرم کلی درس و کار دارم باید ببینم میرسم بخونم

اره  راحيل جان پيدا كردم   راستش منم يه كم مردد هستم  اخه واستون  تعريف كردم يا ...

عزیزم خدا به ماها عقل داده, قرار نیست وقتی دعا میکنیم چشممون رو روی همه چی ببندیم. 

واسه خود منم پیش اومده؛ چله زیارت عاشورا حق شناس بار اول که گرفتم، درست روز پنجم ختم یه مورد واسم پیدا شد که در ابتدا به نظر میومد کفو خودمه؛ اینقدر خوشحال بودم که حد نداشت.فکر میکردم اینهمه سال دعا به درگاه خدا بالاخره مستجاب شده, بخصوص که هردومون از هم خیلی خوشمون اومده بود اما بعد از گذشت یک ماه رفتارهایی دیدم که به تردید افتادم.  از خدا کمک خواستم که اگه خیر من با این آدم نیست زودتر مشخص بشه. خدا هم کمکم کرد تو این قضیه هرچند روحم آسیب خودشو دید. 

بعد از چله دوم هم یه مورد ی پیدا شد که اونم همون جلسه اول با صحبت معلوم شد واسم مرد مناسبی نیست. 

من هر بار اینجا ختم گروهی کساء شرکت کردم واسم خواستگار پیدا شده بعد از اتمام ختم اما هرکدوم یه مشکل اساسیه اساسی داشتن(با وجود شغل و تحصیلات)

فقط یکیشون خوب بود که اونم قسمت نشد(توضیحش بماند) 

با این که من همیشه اونی که باهاش خوشبخت میشم و به سعادت دنیا و آخرت میرسم رو خواستم از خدا، اما چنین موردهایی پیدا میشن!

اما بازم از خدا میخوام که منت بذاره سرم و اجازه بده در درگاهش راز و نیاز کنم و این سیم که بین خودش و من هست قطع نشه.

این دعاها هیچ کدوم سوخت نمیشن یه جایی بالاخره دست آدمو میگیرن.

منم ناامیدی بهم دست میده، روح و روانم خسته میشه

اما اگه همین دعاها هم ازم گرفته بشه دیگه چیزی ازم نمی مونه.

به نظر من در بلاهایی که واسمون پیش میاد اکثر مواقع خودمون مقصریم اما عادت داریم بندازیم گردن خدا (نعوذ بالله) چون دیواری کوتاهتر از خدا پیدا نمیکنیم

گفتم حداکثر، چون واسه بعضی بلاهایی که سرشون میاد امتحانی هست که خدا داره ازشون میگیره

خدا تو قرآنش میگه هرچه بدی است از جانب خودتون به خودتون میرسه و هر چه خوبیست از طرف خداست

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

سلام عزیزم میشه متن این زیارتو برام بزاری❤❤❤  ببینم چقدره آخه من الان خیلی درگیرم کلی درس و ...

سلامٌ عَلی آلِ یاسین

اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا داعیَ اللهِ وَ ربّانیَّ آیاتِه

اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا بابَ اللهِ وَ دیّانَ دینِه

اَلسَّلامُ عَلیکَ یا خَلیفهَ اللهِ وَ ناصِرَ حَقِّه

اَلسَّلامُ عَلیکَ یا حُجَّهَ اللهِ وَ دلیلَ إرادَتِه

اَلسَّلامُ عَلیکَ یا تالیَ کِتابِ اللهِ وَ تَرجُمانَه

اَلسَّلامُ عَلَیکَ فی آناءِ لَیلِکَ وَ أطرافِ نَهارِکُ

اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا بَقیَّهَ اللهِ فی أرضِه

اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا میثاقَ اللهِ الَّذی أخَذَهُ وَ وکَّدَه

اَلسَّلامُ عَلیکَ یا وَعدَ الله الَّذی ضَمِنَه

اَلسَّلامُ عَلَیکَ أیُّهَا الْعَلَمُ الْمَنصوبُ وَ الْعِلمُ الْمَصبوب

وَ الْغَوثُ وَ الرَّحمَهُ الواسِعَه

وَعداً غَیرَ مَکذوب

اَلسَّلامُ عَلیکَ حینَ تَقوم

السَّلامُ عَلیکَ حینَ تَقعُد

السَّلامُ عَلیکَ حینَ تَقرءُ وَ تُبیِّن

اَلسَّلامُ عَلَیکَ حینَ تُصَلّی وَ تَقنُت

اَلسَّلامُ عَلَیکَ حینَ تَرکَعُ وَ تَسجُدَ

اَلسَّلامُ عَلَیکَ حینَ تُهَلِّلُ وَ تُکَبِّر

اَلسَّلامُ عَلَیکَ حینَ تَحمَدُ وَ تَستَغفِر

اَلسَّلامُ عَلَیکَ حینَ تُصبِحُ وَ تُمسی

اَلسَّلامُ عَلَیکَ فی الَّلیلِ إذا یَغشی وَ النَّهارِ إذا تَجَلّی

اَلسَّلامُ عَلیکَ أیُّهَا الإمامُ المَأمون

اَلسَّلامُ عَلَیکَ إیُّهَا الْمُقَدَّمُ الْمَأمول

اَلسَّلامُ عَلَیکَ بِجَوامِعِ السَّلام

اُشهِدُکَ یا مَولای

أنّی اَشهَدُ أن لا إلهَ إلاّ الله وَحدَهُ لا شَریکَ لَهَ

وَ أنَّ مُحَمَّداً عَبدُهُ وَ رَسولُه

لا حَبیبَ إلاّ هُوَ وَ أهلُه

وَ اُشهِدُکَ یا مَولای اَنَّ علیّاً أمیرَ‌المُؤمِنینَ حُجَّتُه

وَ الْحَسَن حُجَّتُه

وَ الْحُسینَ حُجَّتُه

وَ عَلیَّ بنَ الْحُسینِ حُجَّتُه

وَ مُحَمَّدَ بنَ عَلیٍّ حُجَّتُه

وَ جَعفَر بنَ مُحَمَّدٍ حُجَّتُه

وَ موسَی بنَ جَعفَرٍ حُجَّتُه

وَ عَلیَّ بنَ موسی حُجَّتُه

وَ مُحَمَّدَ بنَ عَلیٍّ حُجَّتُه

وَعَلی بنَ مُحَمَّدٍ حُجَّتُه

وَالحَسَنَ بنَ عَلیٍّ حُجَّتُه

وَ اَشهَدُ اَنَّکَ حُجَّهُ الله

أنتُم الاوَّلُ وَ الاخِر

وَ أنَّ رَجعَتَکُم حَقٌّ لا رَیبَ فیها

یَومَ لایَنفَعُ نَفساً ایمانُها لَم‌تَکُن آمَنَت مِن قَبل اَو کَسَبَت فی ایمانِها خَیراً

وَ أنَّ الْمَوتَ حَقّ

وَ أنَّ ناکِراً وَ نکیراَ حَقّ

وَ اَشْهَدُ اَنَّ النَّشرَ حَقّ

وَ البَعثَ حَقّ

وَ اَن الصِّراطَ حَقّ

وَ المِرصادَ حَقّ

وَ المیزانَ حَقّ

وَ الْحَشرَ حَقّ

وَ الحِسابَ حَقّ

وَ الْجَنَّهَ وَ النّارَ حَقّ

وَ الوَعدَ وَ الوَعیدَ بِهِما حَقّ

یا مَولایَ شَقِیَ مَن خالَفَکُم وَ سَعِدَ مَن أطاعَکُم

فَاشْهَدْ عَلی ما أشهَدتُکَ عَلَیه

وَ أنَا وَلیٌّ لَکَ

بَریءٌ مِن عَدُوِّک

فَالحَقُّ ما رَضیتُموه

وَ الباطِلُ ما أسخَطتُموهً

وَ الْمَعروفُ ما أمَرتُم بِه

وَ الْمُنکَرُ ما نَهَیتُم عَنه

فَنَفسی مُؤمِنَهٌ بِالله

وَحدَهُ لا شَریکَ لَه

وَ بِرَسولِه وَ بِأمیرِالمُؤمِنینَ

وَ بِکُم یا مَولای أوَّلِکُم وَ آخِرِکُم

وَ نُصرَتی مَعَدَّهٌ لَکُم

وَ مَوَدَّتی خالِصَهٌ لَکُم

آمینَ آمین

سلام عزیزم میشه متن این زیارتو برام بزاری❤❤❤  ببینم چقدره آخه من الان خیلی درگیرم کلی درس و ...

https://article.tebyan.net/72164/زيارت-آل-يس

اینجا معنیش رو هم داره

راحیل گلی من خیلی دوس دارم شرکت کنم.ولی الان توی دوتا ختم دیگه شرکت کردم.نمیشه یکم زمانش و دیرتر بزا ...

یه هفته دیرتر خوبه؟ 

به جا 20 از 27 شروع کنیم

واقعا  توكل بر خدا  !!!اينكه  پسره را ميخواد ببره  خارج   و خانواده  پ ...

دعا کن واسه خواهرت که خدا چشماشو باز کنه، راه درستو تشخیص بده و عمل کنه و خودشو گرفتار نکنه. 

بعضی وقتها پیش میاد آدمها فکر میکنن کارشون درسته، هرچقدرم بهشون بگی نتیجه نمیده