2777
2789
عنوان

چه چیزهایی شما را پیر نشون میده

1249 بازدید | 21 پست

کاشت یا تزریق گونه . وقتی گونه نچرال باشد چهره را زیبا و طبیعی نشان می دهد ٫ ولی تزریق ژل ٫ به چهره حالت مصنوعی و پخته می دهد . و به اصلاح حالت جادوگری پیدا می کنند .

آرایش غلیظ ٫ چهره را مسن و پخته نشان می دهد .

بوتاکس و ژل ٫ گرچه چین و چروک را کمتر می کنند ٫ ولی معصومیت چهره را می گیرند .

پوشیدن لباس های یقه گرد ٫ شما را زنانه و پخته نشان می دهد .

اگر موهای شما سفید است ٫ هرگز مشکی نکنید ٫ توی ذوق می زند و مشخص است که موی طبیعی خودتان نیست ٫موی مشکی انسان در حالت طبیعی تن قهوه ای کم رنگ دارد . بهتر است رنگ قهوه ای استفاده کنید .

موی بلند و بیحالت حالت سرخ پوستی به شما می دهد و چهره را نازیباتر و‌مسن تر می کند .‌‌‌‌‌‌‌‌به موی بلندتا حالت دهید . مخصوصا موهای صاف و لخت .  

هرچه موهای شما کوتاه تر باشد ٫ چهره جوان تر نشان داده می شود .‌م خصوصا موی پسرانه . شما با موی کوتاه حتی بدون آرایش با حجاب و روسری هم زیباتر و‌ملیح تر به نظر می رسید .

اندام چاق ٫ گرچه صورت پر تر و بدون چین و‌چروک به شما می دهد ٫ ولی هیکل چاق به سن شما می افزاید . 

بیش از اندازه لاغر کردن و رژیم گرفتن هم شما را پیر کرده و صورت رژیمی و‌ تکیده به شما می دهد .

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا تنها تغییری که میتونم انجام بدم برم موهامو کوتاه کنم

موهام بلند وصافه قشنگم هست ولی هیچ حالتی نمیدم بهش همیشه جمع میکنم بالا میبندم. میخام برم حسابی کوتاه کنم. بنظرتون رنگ هم بزارم؟

فعلا تنها تغییری که میتونم انجام بدم برم موهامو کوتاه کنمموهام بلند وصافه قشنگم هست ولی هیچ حالتی نم ...

نه عزیزم اگر موهای سالم و صافی دارید . گفتم که حالت بدید 

مرسی از حضورت

خواهرای من انواع تزریقات ژل و بوتاکس انجام دادن.اما اصلا چهره ها عجیب بی مهر شده .مخصوصا خواهر بزرگم لیفت گونه وشقیقه و همه چی رو انجام داده اما اصلا اون زیبایی قبل رو نداره چهرش و خیلی مصنوعی شده .حیف حیف که چقدر زیبا بود ولی با خودش چیکارکرد

فعلا تنها تغییری که میتونم انجام بدم برم موهامو کوتاه کنمموهام بلند وصافه قشنگم هست ولی هیچ حالتی نم ...

اگر موی مشکی طبیعی داری به هیچ وجه دست نزن حیفه . ولی موهای بلندت رو موقعی که جشن یا بیرون رفتن است حالت بده ولی نه به شکلی که آسیب ببینه .

اگر موی مشکی طبیعی داری به هیچ وجه دست نزن حیفه . ولی موهای بلندت رو موقعی که جشن یا بیرون رفتن است ...

اره موهام مشکیه رنگ خودش .سفیدی خیلی خیلی کم دارم البته من چهل خورده ای عمر کردم 😉

خواهرای من انواع تزریقات ژل و بوتاکس انجام دادن.اما اصلا چهره ها عجیب بی مهر شده .مخصوصا خواهر بزرگم ...

تزریق زیاد انجام داده .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌و‌هرچیزی به هر کسی نمیاد . استخوان بندی و‌فرم طبیعی هر انسانی با دیگری متفاوت است و هر کس باید مطابق چهره ی خودش تصمیم بگیرد . هر تغییری برای هر چهره ای خوب نیست . راستی تغذیه ی سالم و‌تحریک خیلی مهمه یادم رفت در آخر بگم انجام بشه .  

اره موهام مشکیه رنگ خودش .سفیدی خیلی خیلی کم دارم البته من چهل خورده ای عمر کردم 😉

خدا حفظت کنه عزیزم . خیلی هم خوبه . وقتی سفیدیش زیاد شد کوتاه کنی سفید مشکی زیبا میشه یا خاکستری مشکی .

دیگه موها رو کوتاه کنم جوون تر نشون میدم با توجه به سنم

مبارکت باشه . تنوع خوبه . انجام دادی بیا بگو ببینم راضی هستی ؟

تزریق زیاد انجام داده .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌و‌هرچیزی به هر کسی نمیاد . استخوان بندی و‌فرم طبیعی هر ...

بله درسته. خواهر من متاسفانه از اوناست که قبل از عملاش زیباترین بود و فقط عملای بی ربط انجام داد.البته خودش راضیه

بله درسته. خواهر من متاسفانه از اوناست که قبل از عملاش زیباترین بود و فقط عملای بی ربط انجام داد.الب ...

اگه اینجور خوشحاله اشکال نداره ولی حیفه . نمیگم کار زیبایی نباشه . فقط میگم متناسب با فرم چهره و‌نیازتون و‌مقدارش رعایت بشه . همیشه زیبا و سالم باشید دوست خوبم .