2777
2789
پرده یه سره بزنم بعد این قسمتو جمعش کنم ؟یه بگم پشت دری بزنه بعد روش پرده باشه که وقتی پرده جمع هست ...

نه فقط قسمت پنجره رو پرده بزن 

پشت در هم اگه دوست داشتی از جنس دسته ها بزن یا اصلا هیچی نزن 

😐😑 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه دو طرفش چیزی اویز نباشه درسته،ممنون گلم که نظر دادی

چرا دیگه آویزهای دو طرف گیپور حاشیه دار باشه 

ببین دقیق تو نت پیدا کردم همچین چیزهایی اما اینا شلوغن تور زیر ساده باشه رویه مثل اینا گیپور حاشیه دار کرم باشه

نه عزیزم در وردی وصله به پنجره هیت کلن سه متر هست وجنسشون سفید دوجداره هست

اها من یک دفعه خونم اینجوری بود پشت دری سفید ساده زدم 

مامانم پرده یکسره زده بود پرده از قسمت در سوراخ شد کل پرده از بین رفت زشت هم بود 

اها من یک دفعه خونم اینجوری بود پشت دری سفید ساده زدم مامانم پرده یکسره زده بود پرده از قسمت در سورا ...

اره پرده فروشم میگفت پرده یه سره بزنی پاره میشه بیا این قسمتو پشت دری بزن بقیشو پرده به نظر خودم جالب نمیشه مثل اون عکس میشه

خدایا شکرت🌹
اها من یک دفعه خونم اینجوری بود پشت دری سفید ساده زدم مامانم پرده یکسره زده بود پرده از قسمت در سورا ...

چون نمیشه دوطرف جمع کرد اون عکس پرده دادم یه طرف بود الان به نظرت پرده گیپور قشنگ میشه 

خدایا شکرت🌹
چون نمیشه دوطرف جمع کرد اون عکس پرده دادم یه طرف بود الان به نظرت پرده گیپور قشنگ میشه

اگر تهرانی برو عبدل آباد مدلها رو فقط ببین بهتر میتونی تصمیم بگیزی 

پرده خونه قبلی من تقریبا همینجور گیپور بود همه تعریف میکردن به خونه روح داده بود اونزمان هنوز مد نبود سلیقه خودم بود و ترکیب زدم اما جالب بود بعدش زیاد دیدم 

الان چون خونم رو عوض کردم و فعلا پرده نزدم نمیتونم عکس بدم 

من تور سفید زدم و پرده بغل گیپور حاشیه دار شیری رنگ که روی حاشیه اش دادم برام مروارید پرچ کرد خیلی ناز شده بود