2777
2789
عنوان

میخوام کارت خوان بگیرم

1165 بازدید | 36 پست

میشه راهنمایی کنید باید کجا برم و چی بگم؟

حدودی چقد باید خرج کنم؟

میخوام بوفه مدرسه اجاره کنم برای اون نیاز دارم

به حضرت عباس کاربری دست سه نفره هی نپرسید چرا یجا کنکوری ای یجا متاهل یجا فلان اه شماره نداشتیم عامو اینم بزور پیدا کردیم  

بعضی از بانکا با شرکتای مسئول فروش کارتخوان قرارداد دارن رایگان میدن یا با حداقل هزنیه

قبلا بانک مهر اینطوری بود

الانم بانک کشاورزی من رفته بودم مسئول فروش کارتخوان یه جا داده بودن نشسته بود

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس

یکی از اشناها پنج ماه پیش بود گرف 4 تومن خرج کرد فک کنم باید بری بانک اون از بانک  گرفته بوذ  ولی فک کنم جاهای دیگم میفروشن

آسمان فࢪصت پࢪواز بݪند است ولی قصّه این است چه اندازه کبوتࢪ باشی..🕊️️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از اشناها پنج ماه پیش بود گرف 4 تومن خرج کرد فک کنم باید بری بانک اون از بانک گرفته بوذ ولی فک ...

وای چهار تومن🤦🏻‍♀️

ممنونم عزیزم

به حضرت عباس کاربری دست سه نفره هی نپرسید چرا یجا کنکوری ای یجا متاهل یجا فلان اه شماره نداشتیم عامو اینم بزور پیدا کردیم  
بعضی از بانکا با شرکتای مسئول فروش کارتخوان قرارداد دارن رایگان میدن یا با حداقل هزنیهقبلا بانک مهر ...

ممنونم قشنگم 

یکی از دوستان گفت چهار تومن میگیرن زیاده امیدوارم کمتر گیرم بیاد 

اون چهار تومن گرفته بود شوهر من دوسال پیش یه تومن حالا نمیدونم عزیزم

ممنونم در هر حال عزیز دلم🫂❤️

میرم پرس و جو میکنم ببینم چی میشه

فدات عزیزم انشالله که اوضاع بر وفق مرادت باشه ❤❤

🫂❤️

عزیزم محل سکونت تون کجاست؟منم اجاره کردم شما مدرسه ای که میخایم اجاره کنین چند تا دانش آموز داره؟

من سمت دهکده المپیک هستم 

تهرانم

زنگ زدم بنگاه گفتن ما اطلاعی از مبلغ رهن اجاره نداریم 

شما چقد توافق کردین؟

من سمت دهکده المپیک هستم تهرانمزنگ زدم بنگاه گفتن ما اطلاعی از مبلغ رهن اجاره نداریم شما چقد توافق ک ...

عزیزم بستگی به دانش آموز ومدیر اون مدرسه داره 

ما کلا سرایداریم تومدرسه ماهی ۲۵۰۰ با ۳۰۰تا دانش آموز تقریبا