2777
2789

عجیبه واقعا چه خبرتونه لامصبا!!!!!!🤔😂 اصلا غیر قابل تحمله !!!!کاربری با اسم دخترونه در واقع آقا میاد  در خواست دوستی و  به من  میده، بعداز پیشنهاد دوستی میده و من اوایل نمی‌دونستم دو زاریم نمی افتاد می‌دیدم کاربری زن نوشته در خواست شو قبول میکردم والان دیگه نه اصلا قبول نمیکنم هیچکس رو.... بعدا می‌فهمیدم آقاس دیگه چت نمی‌کردم باهاش،  آخه اینجا براشون چی داره؟ چرا بیخیال نمیشن؟ اینجا جای هول بازی نیست!!!! ای بابا!!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون تو توهم زدی عزیزم وگرنه کسی دیگه بیکار نیست اینکارو بکنه 

تووفکر میکنی تمام پسرا تو کف دختر هستن و نشستن همچین کارایی میکنن ‌

گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔                  جانِ من ذاتی‌ست برخی ویژگی های بشر .کاربر عزیز اگه دیدی تو یه تاپیک باهات خوش رفتارم تو تاپیک دیگه باهات بحثم میشه تعجب نکن!چون من با توجه به کامنتی ک گذاشتی باهات حرف زدم ،باهات خصومت شخصی یا جنگ ندارم فقط بعضی حرفا به مزاجم خوش میاد بعضی ها نه !♥️
احتمالا زن نباشی آقایی شک کردم بهت!!!!

بیاااا دیدی ،انقد تو بهت و توهم اینی ک پسرا تو کفتن منو هم پسر دیدی😂😂

گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔                  جانِ من ذاتی‌ست برخی ویژگی های بشر .کاربر عزیز اگه دیدی تو یه تاپیک باهات خوش رفتارم تو تاپیک دیگه باهات بحثم میشه تعجب نکن!چون من با توجه به کامنتی ک گذاشتی باهات حرف زدم ،باهات خصومت شخصی یا جنگ ندارم فقط بعضی حرفا به مزاجم خوش میاد بعضی ها نه !♥️
بیاااا دیدی ،انقد تو بهت و توهم اینی ک پسرا تو کفتن منو هم پسر دیدی😂😂

چون محاله ممکنه تاپیک عکستو بزنی بعدا کسی درخواست دوستی نزنه برات برا همین میگم شما توهمی پس نه من😂😂😂😂