2777
2789

اولی: ماشین داره خونه هم باباش میده بهش وضعشون خوبه

رشتش مهندسی شیمیه و کاری هم هست تا حدودی زیاد تو فکر پول دراوردنه 

بددهن و رفیق بازه و هوله 

دومی: ماشین داره خونه نداره خودش باید تلاش کنه بخره 

احتمال زیاد پزشکی قبول میشه ( حتی اگه قبول نشه برنامه نویسی بلده بنگاه دارن و چندتا کار درامد دار) ولی احتمال زیاد پزشکی قبول میشه

خوش اخلاقه مهربونه باشخصیته وضعشون هم خوبه

●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡

دو

کاربری سوممه.نی نی یار این دفعه بترکونی حلال نمیکنم (بدون هیچ دلیل)پیج ابجیمه ممنون میشم حمایتش کنید. پیج روبیکا مشاور ارشد سلامت ، لاغری و پوست و مو@style_____fit /rubika.ir/joing/CHHJGDBC0NZCWVHDBXZEYPRHKJXASQJX

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولی ک هیچی

دومی هم تا نتیجه کنکورش نیاد جواب نده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

مطمئنم قبول میشه

نامزد بمونید تا اون موقع

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

قبول نشد ولش کنم یعنیی؟

اره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرا؟؟ همه چیش خوبه که

کار ثابت داره؟

میتونه از پس زندگیتون بر بیاد؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کار ثابت داره؟میتونه از پس زندگیتون بر بیاد؟

اره برنامه نویسی و اینچیزارو بلده شغل ثابت خانوادگی هم دارن که میرسه بهش

●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡