2777
2789
عنوان

برای دندونای پسرم نیاز به

460 بازدید | 29 پست

طبق تاپیکهای قبل

نیاز به کمک دارم چون ضربه دیده شکسته 

دوستان اگه کسی خیر میشناسه معرفی کنه 

و اگر بخایین ادرس وتماس میزارم براتون از نزدیک بیاین 

ببینید

انشالله که خدا هیچکسو گرفتارنکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم کلاس پنجمه هزینش حدودا ۳ میلیونه

چرا شکسته دختر منم سال پیش رفت رو چهارپایه افتاد دوتا دندوناش شکست جلوی دهنش بالایی ها بردم درست کنم دکتر گفت الان درست نکن بزار یکم بزرگتر بشه الان درستی دوباره با سیب گاز زدن و تخمه شکستن خراب شوند می‌کنه 

ماهیچ وقت پولدار نبودیم،ولی هیچ پولداری اندازه ما خرج خودش نکرده😉
چرا شکسته دختر منم سال پیش رفت رو چهارپایه افتاد دوتا دندوناش شکست جلوی دهنش بالایی ها بردم درست کنم ...

موتور روش افتاده 

مشکل اینه که همش خونی میشه دندونش و نوک تیز شده 

راهی نداره باید درست شه چون اذیته

خانما تروخدا اولین تاپیک منو ک با اکانت زدم

(همونیم که بله برون کسی دعوتم ک منو میخواسته) 

میشه گزارش بزنید دارم شناشایی میشم😭😭😭

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

•1404/4/24•شروع مـَن و تـو🧚🏻‍♀️💕✨                                                                                             •1401/8/6•پایان تاریکی های زندگیم🌈🧡

بهداشت محل دندانپز شک نداره

شما برو بگو هر جا بهداشت پرونده داری اون ارجاع می‌کنه به بهداشت که دندانپزشک داره تو مرکز اصلی محله تون 

ماهیچ وقت پولدار نبودیم،ولی هیچ پولداری اندازه ما خرج خودش نکرده😉
یعنی جای دیگه باید برم

ببله

حالاشما برو سوال کن من چند روز پیش بهداشت بودم بهم گفتن خدمات بچه های زیر 14رایگانه بیا معرفیت کنیم بری پایگاه بهداشت منطقه، حالا دیگه اونجا چه جوریه نمیدونم

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

یعنی جای دیگه باید برم

شما ک شرایط زندگیت سخت تحت نظر کمیته ای مسجدیجایی نیستد ک بتونه کمکتون کنه؟

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻