2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام نشین غر هاشو گوش بده با داستان براش تعریف کن باید از حق خودش دفاع کنه

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

مادرمو جاریش تو یه اپارتمان زندگی میکردن پسر عموم بچه جاری منو مدام میزد منم کوچولو بودم تازه دندون در اورده بودم یه بار مادر بزرگن اونجا بود دید من دارم گریه میکنم به مادرم اعتراض کرد مادرم گفت هرچی بگیم دعوای بین دو جاری میشه

مادر بزرگم گفت پس یادش بده از حق خودش دفاع کنه من داشتم گریه میکردم با پسر عموم صدامون کرد بهم گفت چیکارت کرده گفتم گاز

پسر عمومو گرفت گفت همون کارو انجام بده😂مامانم میگن نامردی نکردی همچین گوشتشو کتدی دیگه هیچوقت سمتت نیوند

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

چندسالشه ...ازاول بچهارو خیلی نازنازی بارنیارین بزارین مستقل باشن کاراشونو خودشون بکنن بعد دوسالگی دیگه کم کم اجازه بدین غذا خودشون بخورن حتی اگر طول بکشه حتی اگر بریزن زمین لباساشونو خودشون بپوشن کفشاشونو خودشون بپوشن دوسه دفعه که اومد پیشت شکایت کرد بگو خودت باید حلش کنی خودت باید ازحقت دفاع کنی نزار بچها بزننت وقتی کوچیکترین صحنه دفاع ازش دیدی بشدت تشویقش کن

خیلی بهش میگم حقتو بگیر بزنشون میگه زورم نمیرسه بهشون

خودت با بچه ها صحبت کن .مثلا کیک بگیر بگو بیاید با هم دوستید بخورید بعد به اون قلدره بگو حواسن به داداشیت باشه ها.نمک گیرشون کن.