2777
2789

با اینکه نزدیک به یک سال و نیمه که تو سایتم اما خیلی با قوانین سایت آشنایی ندارم مثلا در مورد چه موضوعاتی تاپیک زدن ممنوعه

یا چرا امکان گذاشتن لینک رو ندارم و…

ممنونم میشم راهنمایی کنین❤️

حرف حق ممنوعه عقل ممنوعه و منطق هم ممنوعه اینجا فقط چنتا خانوم موقر و موجه دور هم جمع شدیم سبزی پاک میکنیم ودر مورد مادرشوهر خواهر شوهر حرف می‌زنیم 

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف حق ممنوعه عقل ممنوعه و منطق هم ممنوعه اینجا فقط چنتا خانوم موقر و موجه دور هم جمع شدیم سبزی پاک ...

😂

اما جدی میگم،مثلا امشب متوجه شدم نمیتونم لینک پست کنم🤦‍♀️

اخه چرا؟این فقط برای منه یا برای همه کاربرانه؟

والا خودشونو مسخره کزدن اصلا معلوم نیست چی ممنوعه چی نیست و دلیل ممنوعیت چیه من یبار چرسیدم قیمت گوش ...

😂😐

اتفاقا منم تاپیک یکیو منتشر کردم بعد ازش انتقاد کردم 

گفتن ممنوعه و نباید در مورد دیگران تاپیک بزنی

( با اینکه من نام کاربری اون شخص رو از روی اسکرین شات پاک  کرده بودم)

😂اما جدی میگم،مثلا امشب متوجه شدم نمیتونم لینک پست کنم🤦‍♀️اخه چرا؟این فقط برای منه یا برای همه کار ...

منم جدی گفتم 

برای همست 

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))