2777
2789

بچه هامومشکوک ب سالک شدم بردمدکتر گفت نه زرد زخمه ب دخترم ی محلول داد ک بزنم روی زخما و ی شربت انتی بیوتیک و پمادموپیریسین ولی ب پسرم ک روی لپش هست و انگارزردتراز زخمای خواهرشه فقط ی دونه پماد کالندیت ازشرکت گل داروداد زخم پسرم روی لپش هی بیشترمیشع😭چکارکنم کسی تجربه زرد زخم روداشته؟چکارکنم صورت پسرمو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترچی بردی؟

دکترایرجی فلوشیپپوست کودکان بخدا نمیدونم اینانونی ک میخورن میبرن توسفره حلاله؟باورتون نمیشه نسخه نوشت داد دستم هرچی گفتم اخه چیه چکارکنم مث خرسرش پایین بود😭😭😭

سرم سدیم کلرید ۹درصد عالیه بااون بشور زخم هاشون رو

اخه زخم هاعفونیه کچمن تاحالا نمیدونستم این چ زخمیه اخه ابش هرجابریزه زخم میشه😭😭پسرم ی سالشه مدام دستش توصورتشه

میخوای ببرش ی دکتر دیگهکدوم شهری؟

اصفهانم بردم فوق تخصص پوست کودکان یعنی😭😭

دخترمو بردم گفتم هردارویی داد برادوتاشون بده گفت بروی ویزیتم بزاپسرت بده یعنی واقعا موندم از پستی بعضی افراد چهارصد داذم دوثانیه ی نسخه داد دستم من چندروز بود ازاسترس صدبارحون ب خدا داده بودم دوکلمه حرف نزد اخه ببینم باید چکارکنم بعد اومدم تونت خوندم ک اره مسریه

منم بچه بودم اول گفتن سالکه بعد یه دکتر دیگه گفت زرد زخم ،، خوب شدم با همون پماد ،، روی بینی ام بود

چه پمادی؟موپیریسین؟

اخع نمیدونم چرا ب پسرم نداد ی سالشه میترسم سرخود براش بزنم دخترم سر زخماش خشک داره میشه انکار ولی پسرم هر روز داره بزرگترو ابکی تره پ زردو انگار تازه تره

اصفهانم بردم فوق تخصص پوست کودکان یعنی😭😭دخترمو بردم گفتم هردارویی داد برادوتاشون بده گفت بروی ویزی ...

نمی‌دونم والا اگه دیدی بدتر شد میخوای ببرش ی دکتر دیگه

کویر سرگذشت دریاست که به آفتاب دل بست.