2777
2789

چقدددر زیااد شدههه ..واقعا دلم میخواد بمیرم نباشم تو این روزگار ...

خدا از زندگیااا رفتههه ... طرف اومده میگه منو زنم  رابطه سه نفری داشتیم خیلی حال میده 😐😐😐😐😐😐 بعد میبینیش قیافش یجوریه که انگار پاش بو میده !!!

اون یکی میگه من میخوام شوهرم نمیخواد ... این یکی میگه من با دوستم با شوهرم انجام میدیم !!!!!

اینا دین ندارن؟ خدا نمیشناسن؟؟ تعدادشون روزبروز داره زیادتر میشه ... تازه پیشنهادم میدن که امتحان کنید!!! وااای 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

خدا از ریشه سقطشون کنه ..به حق پنج تن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا دنبا و آدما خیلی تغیر کردهازدواج چیه اصلا قابل اعتماد و درست نیستاز کسی که انتظار نداری آدم چیزه ...

بخدا میترسم ... خدا لعنتشون کنه ... به هیچکس نمیشه هیچ اعتمادی کرد .. دلم میخواد اصلا محو شم از این همه کثیفی

بخدا میترسم ... خدا لعنتشون کنه ... به هیچکس نمیشه هیچ اعتمادی کرد .. دلم میخواد اصلا محو شم از این ...

دقیقا شرایط افتضاحه افتضاحه

پسرا اکثرشون بی غیرت، بی مسعولیت و لات و ......

پس چرا من نمیبینم 

خیلی ترسناکه 

بنظرم دیدتو عوض کن تا وارد زندگیت نکردی 

دنیا مثل یه رستورانه با منوی بلند و بالا 

شما وقتی میری رستوران سفارش غذا بدی به گارسون میگی اقا من اینو نمیخام اینم نمیخام اینم ...

گارسون میگه خانم حالت خوبه چی میخوای بگو اونو برات بیارم 

زندگی هم همینه و شما در حال سفارش هرآن چیزی هستی که روش تمرکز کردی

دقیقا شرایط افتضاحه افتضاحهپسرا اکثرشون بی غیرت، بی مسعولیت و لات و ......

لاتو ب مسئولیتی شرف داره به بی غیرتی! چی از این بدتر اخه !! طرف علنا میگه من بی ناموسم !! خب برای چی ازدواج کردی اخه چرا گند میزنید به جامعه ... میان تعریف میکنن عادی سازی میکنن ،بخدا میترسم دو سال دیگه عادی بشه ... 

پس چرا من نمیبینم خیلی ترسناکه بنظرم دیدتو عوض کن تا وارد زندگیت نکردی دنیا مثل یه رستورانه با منوی ...

این حرفتو قبول دارم ... اما من کنجکاوم . میرم سر میزنم تو شبکه ها ببینم تفکر مردم کلا تو همه زمینه ها چجوریه ؟؟؟ متاسفانه در مورد روابط جنسی روز به روز داره بدتر میشه