2777
2789
سفیر مکالمه ای در کنار لغت کانون فقط لغت هست و گرامر یه کوچولو مکالمه

مطمئنی یه کوچولو گرامر:)) من سه ساله دارم میخونم تنها چیزی که یاد گرفتم مکالمه بوده ، بعد اینکه شما اطلاع داری که جلسه اول باید خلاصه خوند یا نه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از چند سالگی زیان سروع کردید الان کامل میتونید صحبت کنید؟

۳ سال میشه تقریبا. کل ترم نوجوانان رو تموم کردم که حدود ۱۲ ترم بود. بله میتونم صحبت کنم اما نه به خاطره کانون به خاطر معلم خصوصیم‌. چند وقتیه مهاجرت کرده و معلم خصوصی گیر نمیارم

مطمئنی یه کوچولو گرامر:)) من سه ساله دارم میخونم تنها چیزی که یاد گرفتم مکالمه بوده ، بعد اینکه شما ...

من چندین سال قبل  رفتم شاید الان عوض شده آخرش ول کردم رفتم سفیر . سفیریه دنیای دیگس

ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟
من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.
-خدا
۳ سال میشه تقریبا. کل ترم نوجوانان رو تموم کردم که حدود ۱۲ ترم بود. بله میتونم صحبت کنم اما نه به خا ...

دیدی گفتم چون اونطور که باید یاد نمیدن

ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟
من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.
-خدا
من چندین سال قبل رفتم شاید الان عوض شده آخرش ول کردم رفتم سفیر . سفیریه دنیای دیگس

خب شما رفتی سفیر جلسه اول خلاصه گفتی؟ من تازه دارم میرم هیچ اطلاعی ندارم از هیچی یکم راهنمایی میکنی ممنون