2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به این بی بی چک چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 55 پست
باز خوبه شما یدونه بچه دارین و راحت میتونین بگین یدونه برامون بسته تا وقتی دوباره باردار بشینما چی ک ...

عزیزم الهی که خدا به شما هم زوده زود بده

میفهمم چی میگی عزیزم

چون خودم تجربه دارم حستو میفهمم

ولی اینکه بچه خواهربرادر نداشته باشه و مدام حسرت بچه هایی رو بخوره که خواهربرادر دارن برام خیلی سخته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسپرم صفر

همدردیم پس🥲

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
عزیزم الهی که خدا به شما هم زوده زود بدهمیفهمم چی میگی عزیزمچون خودم تجربه دارم حستو میفهممولی اینکه ...

ممنون عزیزم

آره واقعا درست میگین..ان شاءالله خدا بزودی یک خواهر یا برادر برای دختر گلت بده😍

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
تسه هم دادین؟

نه

آزمایشش صفر بود دیگه نرفت دنبال دوا درمان و تسه و ...

هرکاری کردم راضی نشد که بره

خیلی خسته م خیلی

کاش از این دو راهی درمیومدم 

نهآزمایشش صفر بود دیگه نرفت دنبال دوا درمان و تسه و ...هرکاری کردم راضی نشد که برهخیلی خسته م خیلیکا ...

مردا چرا راضی نمیشن‌

ازمایش هورمون اینا هم نداده؟

بیچاره شوهر من داشت دق میکرد یدونه طب سنتی پیدا کردیم یک سال رفتیم جواب نگرفتیم الان با یکی دیگه کار میکنیم 

کاش شما هم پیگیر میشدین با دست رو دست گذاشتن نمیشه کاری کرد

ای که دستت میرسد کاری بکن...
نمیدونم، ناباروری بی دلیل میگن، ناباروری ثانویه، یعنی کسانیکه برای بار اول بچه دار میشن اما دیگه نمی ...

برو طب گیاهی و سنتی 

خیلیا از این طریق جواب گرفتن 

آره خودمم دارم به این نتیجه میرسمممنون از راهنماییت عزیزم

امیدوارم به زودیه زود دامنت سبز بشه خودشم دوقلو بشه 

خدا خودش به دل خودت و دخترت رحم کنه❤️

مردا چرا راضی نمیشن‌ازمایش هورمون اینا هم نداده؟بیچاره شوهر من داشت دق میکرد یدونه طب سنتی پیدا کردی ...

باورت میشه بزوووور و با اصرااااار من چند ماه پیش آزمایش هورمونی داد ولی جوابشو نشون دکتر نداده هنوز که هنوزه.خیلی میترسه تسه و ...هم صفر در بیاد

منم میگم از این بلاتکلیفی دربیاییم ولی باز نمیره 

کارمون به دعوا و...میکشه

الآن چند سال زندگیمون اینطوری میگذره .منم دیگه حوصله ی بحث و...ندارم ولی باز دو روزه زده به سرم که ببرمش دکتر اگه راضی شه

با خودم میگم کاش مشکل از من بود تا راحت تر میتونستم برم دنبال دوا درمان