2777
2789
عنوان

چرا مردها برترند چرا ما پسر پرستیم

2148 بازدید | 116 پست

چرا مردها(پسر ها)برترند در ایران ودرجهان

چرا پسر پرستیم و....

❌افرادی ک میخوان تاپیکو نصفه بخونن وحمله کنن بفرمایید بیرون من نظر شخصیمو منطقی میگم وانتظار کامنت های منطقی وعاقلانه دارم❌

۱_پسرها (درایران)دوبرابر دختر ها ارث میبرند

۲_دیه پسر (درایران اگ عوض نشده باشه)دوبرابر دختران است یا قبلا بود

۳_پسر ها تا آخر عمرشان قدرت باروری وقوای ج ن سی دارن اما زنان از یه سن خاصی قدرت باروری خودشونو از دست میدن وحس ج نسیشونم بشدت کم‌میشه

۵_حق طلاق (درایران)بامردان است

۶_حضانت فرزندان (درایران طبق قانون قدیم بامردا بود الان خیلی تغییر کرده)

۷_مردا در ایران میتونن خواننده بشن،فوتبالیست،یا شنا و...بدون محدودیت اما زنان برای همه ی اینکارا حتی تماشای فوتبال دارای محدودیت اند

۸_دید ایرانیان ب زنان مطلقه (حتی اگرحق باخانوم باشد)یا بیوه بسیار بد است مثلا ما اگ‌ی پسر مجرد داشته باشیم بهش دخترای ب ا کره رو پیشنهاد میدیم ن مطلقع

اما دید وانرژی منفی ب مردان مطلقه یابیوه کمتره

حتی جدیدا مد هم شده

۹_ازدواج دختر کم سن بامرد سن بیشتر مشکلی نداره

اما برعکس این تو جامعه یعنی ازدواج زن سن بالا با مرد سن پایین بده(قبلا اینجوری بود با ش و گر موگ ر کاری ندارم منظورم همون توانایی جسمی ودید جامعه است)

۱۰_قبلا سربازی رفتن وکارکردن پسرا تو چشم بود

اما زنان پ ریود میشن،باردار میشن،شیر میدن،خونه،آشپزی وپخت وپز و...کارایی ک هیچ حقوقی نمیگیرن وتو چشم نیستن وجسم وروح زن رو داغون میکنه هرچند الان بااین شرایط اقتصادی زنان هم مجبور ب کار دربیرون شدن

۱۱_زنان با هر زایمان جسمشون داغون میشه چ طبیعی چ سزارین

ازنظر خلقت منظورمه

مرد ۱۰تام بچه داشتع باشه اصلا از جسمو ظاهر مشخص نیس

۱۲_طبق قوانین وشر عیات اصلا مرد شاید نتونه زن بگیره اما هزارتا صیغه شرعی داشته باشه مهم نیس اما زن نه زن نجییییبه زن اگ ی اشتباه کنه باس سنگسار بشه (از نظر جامعه)

۱۳_زنان خط قرمز دارن تو دوران مجردی وهمه چی بعدا مشخص میشه ک با کسی بوده یا نه

اما مردا ندارن وراحتن

ازطرفی مرد ۱۲شب بیاد قبیح نیس

اما دختر با افتاب غروب نکنه واویلاست

ازنظر جامعه ودید خانواده واسیب پذیریه جنس دختر منظورمه

۱۴_توی طلاق (قانون ایران)تا میتونه پشت مرده و زنو تاجایی ک میتونن اذیت میکنن ومهرم حلال جونم ازاد

۱۵_دختر داشتن قهر کردن وخونه پدر اومدنش و....برای جنس پسر راحتتره

ماییم ک بی هیچ سرانجام خوشیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۶_توهمین نینی سایت خودمون بگی میخوام دختر دار شم به به وچه چه

بگی جنس پسر میخوام

ووواییی تاج وتختتون بی وارث موند

وای پسر چیه

وای فلانه

وای بهمانه

اخه ب شما چ

یکی دوس داره پسر بزرگ‌کنه

یکی روحیه اش ب دختر میخوره

اطلاعاتی داری بگو

نداری قرار نیست از اونور بوم بیفتی

ماییم ک بی هیچ سرانجام خوشیم

به خاطر اینکه خودمون اجازه میدیم 

الانم هستن احمقایی که بتونن تک تک اینارو با دلایل مسخره برات توجیح کنن 

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))

تو نسل جدید این عقاید کمرنگ تر شده

_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

خداروشکر خانواده ی من چنین دیدگاهی ندارن و شوهرمم همه ی حق و حقوقمو بهم سر عقد داد و دیدگاه برابری داره و مرد و برتر نمیدونه ، اما چیزیه که نمیشه نادیده ش گرفت ، متاسفانه گاهی فکر میکنم این دنیا ساخته ی دست مرداست و زنا عین یه عروسک میمونن تو این دنیا و مظروم ترین موجود زنده ی روی کره ی زمین هستن ، همیشه در معرض تعرض ، قضاوت ، توهین و....از طرف جامعه هستن 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد