2777
2789

فرش من توش شیری  نسکافه ای و طوسی روشن داشت . به جرات میتونم بکم قسمت‌های طوسی زودتر از شیری کثیفی رو نشون میداد. اگر هنوز نخریدی کرم بخر . هم روشنه هم در حد طوسی کثیفی رو نشون نمیده . 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب خوبه طوسی زیاد روشن نیست قسمت‌های طلایی و کرمش هم زیاده . نه کثیفی رو نشون نمیده خیالت راحت.  اون نوارهای سفید هم یکم رو به شیری میرن ولی کثیف بنظر نمیان . مگه غذایی چیزی بریزه که شامپو فرش بخواد وگرنه مشکلی نیست . فرش منم همینجوری نوار سفید داره ولی تمیز بنطر میاد با اینکه دو تا بچه هم دارم . و زود زود تمیزش نمی کنم . 

خب خوبه طوسی زیاد روشن نیست قسمت‌های طلایی و کرمش هم زیاده . نه کثیفی رو نشون نمیده خیالت راحت. اون ...

بنظرم اینی که من پهن کردم از عکسش که تو گالری گرفتم یک درجه روشن تره خیلی استرس دارم..۳۵ تومن پولش رو دادم

بنظرم اینی که من پهن کردم از عکسش که تو گالری گرفتم یک درجه روشن تره خیلی استرس دارم..۳۵ تومن پولش ر ...

نه چون پر از نقش‌های ریزه خوبه . اگه زمینه اش خلوت بود بیشتر باید نگران میشدم.  تاره نوارهای سفیدشم الان دیدم با کرمی ترکیبی.  سفید خالی نیست . عالیه اینجوری . حالا هم گه خریدی دیگه الکی نگران نشو نهایت سالی یبار میدی قالیشویی دیگه . مبارکه

نه چون پر از نقش‌های ریزه خوبه . اگه زمینه اش خلوت بود بیشتر باید نگران میشدم. تاره نوارهای سفیدشم ...

ای خدا خیرت بده خوابم نمیبرد از استرس بخاطر پولی ک دادم گفتم نکنه فردا مهمون بیاد خونم بچه کوچیک و شیطون زیاد دارن خیلی اذیت میشم اگه کثیف کاری کنن 😔