2777
2789

خواهشا بخونین نظرتون و بگین جای من بودین چیکار میکردین؟من سه ساله پشت کنکورم ۲۰سالمه ولی کمالگرام اینطوریم که یا هدفم یا هیچی بخاطر همین اونجایی ک فهمیدم نمیرسم به هدفم ول کردم افسردگی گرفتم چون همش تو خانه بودم و نه تونستم درست تلاش کنم نه خوش گذرونی کردم خلاصه حال روحیم اصلا خوب نیست کلی وزن کم کردم و شدم چوب خشک بخاطر حرف فامیل و دوست و آشنا حتی خونواده بعضی وقتا که با تیکه و کنایه میگن هیچی نشدی خودم اصلا از خودم خوشم نمیاد دکتر رفتم تحت درمانم و تازه درمان و شروع کردم ولی همش بی انرژیم و میخوابم بخاطر داروها ک طبیعیه و اولشه

گفتم درحد ۳،۴ماه از درس دور باشم ازین فضا بکشم بیرون چون میدونم کنکورم بدم بازم به هدفم نمیرسم امسال چون تلاشی نکردم براش

سرکار برم برم کلاس موسیقی زبانمو ادامه بدم با دوستام وقت بگذرونم

اصن خونه نباشم چندماه

بعد اگه دیدم تواناییشو داشتم یا بشینم دوباره کنکور تجربی بدم یا زبان برم بدون کنکور داشنگاه آزاد بخونم

نظرتون و بگین ببخشید طولانی شد

از دکترمم مشاوره گرفتم گفت درحد چندماه دورباشی

ولی خودم میترسم از آینده نمیدونم چی میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درست چجوریه عزیزمتراز های قلم چیت؟در چه حدی

خیلی وقته دیگ سمت درس نمیرم

درحدی ک فقط برای ترمیم نشستم خوندم

بقیش بخاطر حال روحیم و استرس شدیدم اصلا نتونستم سمت کتاب برم

ولی دبیرستان درسم خوب بود

سطحم درکل متوسطه

بعد از چند ماه ک از فضای درس دور شدی بعد خودت بهتر میتونی تصمیم بگیری . اگه الانه ک من میگم زبان

خواهر گلم بخدا اینجور درس خوندن و زندگیتو ب خودت زهر کردن فایده نداره . ببین همه درس میخونن ک زندگی راحتی داشته باشن تو داری برعکسش میکنی زندگی راحت را فدای درس میکنی ! 

درس خوبه هزار بار تو همین سایت گفتم ولی ب شما میگم زندگی همش درس نیست . خودتا مریض کردی واقعا سلامتی روحی درجه اوله بعدم سلامت جسم ..... 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
خیلی وقته دیگ سمت درس نمیرمدرحدی ک فقط برای ترمیم نشستم خوندمبقیش بخاطر حال روحیم و استرس شدیدم اصلا ...

چند سالته دختر خوب؟

ببین تصمیمت رو دوست دارم راستش

بگم مدرک مهم نیست دروغ گفتم

ولی دیگه ان چنان دانشگاه مطرح نیست

پس به نظرم رشته های تاپ رو ول کن

بشین رشته هایی مثل مدیریت یا زبان بخون

در کنارش هم حتما درآمد داشته باش اگه زیر ۲۵ سالی تلاشت مضاعف کن

ببین درآمد خوب خودش یه تراپیه

همچین حالت خوب کنه که به اون قسمت از زندگیت که حالا تو کنکور یه شاخ غول نشکستی اصلا افتخار هم بکنی

بعد از چند ماه ک از فضای درس دور شدی بعد خودت بهتر میتونی تصمیم بگیری . اگه الانه ک من میگم زبانخواه ...

من مشکلم اینه ک نمیتونم تصمیم بگیرم

اصلا این ۳سال توی حال خودم نبودم هیچوقت یه خودم نیومدم که بشینم درست بخونم تمومش کنم

همش درگیر حرف این و اون

میدونی من زندگیمو گذاشتم پاش نمیتونم به راحتی دست بکشم ازش این چندماهیم ک میگم مجبورم 

نمیتونم تصمیم بگیرم

من مشکلم اینه ک نمیتونم تصمیم بگیرماصلا این ۳سال توی حال خودم نبودم هیچوقت یه خودم نیومدم که بشینم د ...

دبیرستان چی خوندی ؟

چند سالته دختر خوب؟ببین تصمیمت رو دوست دارم راستشبگم مدرک مهم نیست دروغ گفتمولی دیگه ان چنان دانشگاه ...

من ۲۰ سالمه

میگم که چون عمر و زندگیمو گذاشتم نمیتونم بکشم کنار

میخوام یکم استراحت بدون استرس داشته باشم

بعدا دوباره برگردم

بنظرت خوبه اینطوری؟

تجربیم

۳ سال کنکور دادی قبول نشدی چون همش سهمیه بندیه 

دوستم قبول شد پرستاری درسش ک تموم شد بوسید گذاشت کنار گفت همش باید بیمارستان باشم و نمیکشم دیگه . 

همون زبان ک گفتی هم خوبه