2777
2789

نصف حقوقی که میگیری بابت تعلیق کردن منه ها   

البته فک نکنم کسی رکورد سه بار تعلیقی تو یه هفته رو داشته باشه   

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه چی میگی؟

مقدار قابل توجهی حرف حق 

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))

برو تو گینس ثبت کن

ولی چجور میشه سه بار تو یه هفته مگه کم کمش ۳ روزه نیست؟ من یه بار ۳ روزه شدم اما یه هفته طول کشید 😑

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

انتخاباتی بود کامنتت؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
من این سومین کابری یکبار با نی نی یار شوخی کردم تعلیقم کرد

منم😁نوشت توهین ب نی نی یار 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
برو تو گینس ثبت کنولی چجور میشه سه بار تو یه هفته مگه کم کمش ۳ روزه نیست؟ من یه بار ۳ روزه شدم اما ی ...

این کاربریم اول یه هفته تعلیق شد تو طول اون هفته رفتم یه کاربری دیگم رو باز کردم که اونم تعلیق شد و این باز شد که اینم دوباره یه روزه تعلیق شد 🤣

خودمم نفهمیدم چی گفتم 😆

انتخاباتی بود کامنتت؟!

یس