2777
2789

برای دانشگاه دوتا گزینه دارم یک اینکه برم آزاد شهر خودمون درس بخون(که رشته مورد علاقم رو نداره) دو اینکه برم دولتی ولی یه شهری که شیش ساعت راهه، مامانم همش دلواپسمه میگه چرا بری دور وقتی پول داریم بفرستیمت آزاد ولی من جو دانشگاه آزاد رو دوست ندارم و اینکه میخوام مستقل بشم یه مدت و یاد بگیرم تنهایی کارامو انجام بدم و خاطره بشه واسم تو شهر خودمون من دوستیم ندارم که دلم بخواد بمونم همش تنهام از طرفیم استرس جای جدید رو دارم. بنظرتون به حرف مامانم گوشت بدم یا برم؟شما بودین چیکار میکردین

🐣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دانشگاه دولتی بودم خوابگاه داشتم ۸ ترم رو خوایگاه مجهز و امنی بود با امکانات خوب سالن ورزش مغازه سایت و...

دوران خوبی بود بچه ها خوبی بودن هنوزم باهاشون در ارتباطم 

اما الان جو‌ بچه ها فرق کرده نمی تونم بگم اگر دختر خودمم باشه شاید نفرستم

من خوابگاهی بودمو ۷۰۰ کیلومتر فاصله داشتم  زمان ما تجربه بسیار  خوبی بود و واقعا دوستای خوبی داشتم 

۱۸ سال پیش

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

بستگی به شهرش داره اگه خوابگاه بدن خوبه ولی توجه کن بعضی شهرااجاره ها بالاس باید چن تا دوست خوب باهم خونه بگیرید  و نباید تا دیروقت بیرون باشید برا امنیت خودتون، منم اگه الان بود میگفتم آزاد بهتره