2777
2789

من تازگی ها جدا شدم 

اصلا نمیخوام با کسی وارد رابطه بشم

اهل دوستی نیستم

اما یه آقایی هی میخواد خودش به من نزدیک کنه که تاحالا من چراغ سبز نشون ندادم 

همش استرس اینو دارم اگه مستقیم بهم بگه بامن دوست میشی من چی باید بهش بگم 

مودبانه بخام جواب بدم جمله بندی بلد نیستم دوس ندارمم فحش بدم و شخصیتم بیاد پایین

راستش این چندسال متاهل بودم با هیچ مردی برخورد نداشتم اصلا زبون ندارم تو این جور مواقع که چه جوابی بدم 

اینو هم‌بگم آقایه همسن خودم کارمند مجرده و مطمئنم که منو برا ازدواج نمیخاد چون میدونه من جدا شدم قصد داره به بهونه های مختلف به من نزدیک بشه و مخ منو بزنه که تا فعلا چراغ سبز نشون ندادم 

اصلا حتی برا یه ساعت هم‌نمیخام باکسی دوست بشم تنهایی خودمو دوس دارم

اصلا محلش نذار فهمیده طلاق رفتی میخاد سو استفاده کنه

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی رک بگو من اهل اینجور روابط نیستم و روی حرفت تاکید کن

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

خیلی بی زبونم اما‌تا فعلا راهم کج کردم که باهاش برخورد نداشته باشم

منم چشیدم این دردو همه دنبال سو استفاده هستن

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن

خب همینو بهش بگید قصد ارتباط ندارم اگر پیله کرد بگید مزاحم نشید دلیل پرسید بگید تمایلی ندارم زندگی الانمو دوست دارم فعلا به کسی نمی خوام فکر کنم محکمو جدی بدون لبخند و حالت شل و ول جوابشو بده بره پی کارش

خب همینو بهش بگید قصد ارتباط ندارم اگر پیله کرد بگید مزاحم نشید دلیل پرسید بگید تمایلی ندارم زندگی ا ...

من خیلی ساکتم اصلا حال روحیم طوریه که قوی نیستم این روزا

تا حالا چند بار به من اصرار میکرد برسونمت منم گفتم مرسی با تاکسی میرم

خدادلعنت کنه هر چی آدم سو استفاده گرو

تا حالا چند بار به من اصرار میکرد برسونمت منم گفتم مرسی با تاکسی میرم

خوب کردی به همین کار ادامه بده

اگرم پررو بود اصلا تشکرم نمیخواد بکنی ازش

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️