2777
2789
عنوان

اندكي تامل و انصاف!

| مشاهده متن کامل بحث + 1223 بازدید | 50 پست
بله عزيزم كاملا حرفتون و قبول دارم البته اينكه پزشكتون گفتن ايرانشهر حتما فقط با اين بيمارستان قرارد ...

فدات شم ... عرض کردم که حساس بودن قضیه بالاست ... من اگر پول نداشته باشم لایت نمیکنم .... ولی بیماری رو نمیشه کاریش کرد ..

البته الحق و والنصاف دکتر دلسوز بسیاز بیشتر ه .. نمونش یه اقای دکتری که میدونم برای بیمارای بی بضاعت رایگان عمل میکنه .. جای بحث نیست ...

روزتون مجدد مبارک..

و مطمئنم که شما از اون دکتر های با وجدان و اخلاق مدار هستید ( یا در آینده میشید ..نمیدونم دانشجو هستید یا فارغ التحصیل )

.....be brave , even if you are not,pretend to be

آهان راستی بیمارستان ایران مهر بسیار گرون هست .. و چون دکتر رو نمیشناسید میگم .. به احتمال زیاد ایشون سهامدار بیمارستان هستند ..من چون کارم در ارتباط با بیمارستانها هم هست آشنا هستم تا حدودی به این قضابیا ..

ببخش نمیخوام موضوع تاپیکت رو منحرف کنم .

خدا قوت ..موفق و شاد باشید

.....be brave , even if you are not,pretend to be

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فدات شم ... عرض کردم که حساس بودن قضیه بالاست ... من اگر پول نداشته باشم لایت نمیکنم .... ولی بیماری ...

فدات خانوم بله من كاملا حرفتو قبول دارم و ميدونم و به چشم خودم هم هزينه هاي درمان و و وضعيت مالي  بعضي از بيمارا رو ديدم ولي خب فقط ميتونم بگم كه خشت اول چون نهد معمار كج تا ثريا ميرود ديوار كج!براي اين شرايط ايده آل تو كشور ما بايد خيلي خيلي خيلي چيزا تغيير كنه كه متاسفانه ... اميدوارم كه يه روزي برسه كه مردم كشورم هيچ دغدغه اي براي ابتدايي حقوقشون كه حق حيات و تامين هزينه درمانشون هست نداشته باشن و همه به آرامشي كه حقمون هست برسيم🙏🌹

عشق سوء تفاهمی ست بین دو احمق که با ببخشید گفتنی تمام میشود😔
آهان راستی بیمارستان ایران مهر بسیار گرون هست .. و چون دکتر رو نمیشناسید میگم .. به احتمال زیاد ایشو ...

ممنون دوست خوبم واقعا صحبتت هات و دوست داشتم و از همصحبتي باهات لذت بردم اميدوارم هميشه شاد و سالم و موفق باشي گلم🌹🙏😍

عشق سوء تفاهمی ست بین دو احمق که با ببخشید گفتنی تمام میشود😔
فدات شم ... عرض کردم که حساس بودن قضیه بالاست ... من اگر پول نداشته باشم لایت نمیکنم .... ولی بیماری ...

پای جون و سلامتی در میونه..  یک خطا میتونه منجر به فوت بشه یا یک  عمر زندگی آدم رو تباه کنه

حرفتو بصورت ناشناس بهم بگو. https://harfeto.timefriend.net/17124006419150