2777
2789
عنوان

اندكي تامل و انصاف!

1223 بازدید | 50 پست

🔹 روز خوب

باز هم روز پزشك است،

پيامي آمد...

خسته از همهمهء اين همه تبريک كه هست،

به تمام هيجانات زمين مشكوكم!

اينكه عمری ست فقط می بينم،

وقت تقدير و تشكر كه رسيد،

من و ما شعشعهء مطلق انسان هستيم،

و اساطيرِ پر از زمزمه اخلاقی

پشت تفسير طبابت پيداست.

از خودم مي پرسم؛

اينكه امروز مرا هلهله در رخوت تبدار كنند،

يا به دلبستگی عشق

به تبريك همين روز پزشک

همه جا زمزمه در كوچه و بازار كنند،

از همه زخم زبان ها كه به جانم زده اند؛

ذرّه ای مي كاهد؟

اين منم،

خستهء يك عمر پر از در به دری،

كه تهِ هجمه يك حجم پر از ناپدري ميسوزد!

از شما ميپرسم!

كه به جبران همه تهمت و تهديد كه بر دل جاریست،

اين دو خط واژه تبريک،

چه بايد باشد؟

كاش در تجربهء مردم اين آبادی

يك نفر از خط ممتد ميگفت!

اينكه از حمله به طومار پزشك

ريشهء هر چه سلامت خشكيد!

اينكه اين تيشه كه بر ريشه اخلاق زديم،

يك حرم ويران شد!

واژه مبهم تبريك به من ميگويد؛

چيزي از ماده تاريک توالی دارد!

تلخ،  اين زمزمه تكراری ،

حملهء دلهرهء فردا هاست!

كاش اين روز پزشك؛

ميتوانست فقط ،

مبدأ سادهء تاريخ رفاقت باشد.

جای اين جوشش تقدير كه در شهر من است،

كاش ميشد تب تخريب فروكش ميكرد!

آی مردم!

امروز ،روز من هست؛

ولی بعد از اين ،

از خدای شب تشويش فقط مي خواهم؛

كاش اين روز پزشك، مطلع آشتی ملّی با من باشد.

روز #پزشك #مبارك

٩٦/٦/١

عشق سوء تفاهمی ست بین دو احمق که با ببخشید گفتنی تمام میشود😔

من قبلا تو یک شهری بودم پزشکاش خیلی بد بودن به حدی که ترجیح دادم دیگه نرم نرم  دکتر 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
من قبلا تو یک شهری بودم پزشکاش خیلی بد بودن به حدی که ترجیح دادم دیگه نرم نرم  دکتر

نظرتون محترمه عزيزم🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردم با پزشکها اشتی هستن و کیه که مریض بشه و دکتر خوب از عذاب نجاتش بده ..اونوقت دعا به جون دکتر نکنه و دوستش نداشته باشه؟؟؟

تعداد کمی دکتر که سواد لازم رو ندارن یا مریض رو به پول فروختن حسابشون از بقیه جداست

حرفتو بصورت ناشناس بهم بگو. https://harfeto.timefriend.net/17124006419150
مردم با پزشکها اشتی هستن و کیه که مریض بشه و دکتر خوب از عذاب نجاتش بده ..اونوقت دعا به جون دکتر نکن ...

بله درسته ممنون🙏🌹

روزتون مبارک عزیزم❤ پزشک خوب هیچوقت از یاد ادم نمیره

واقعا.. از اونهمه رنج آدمو نجات میدن... من که هروقت از پیش یک دکتر خوب بیام مدام میگم دست دکتر فلانی درد نکنه 😊

حرفتو بصورت ناشناس بهم بگو. https://harfeto.timefriend.net/17124006419150

راستی روزت  مبارک

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
واقعا.. از اونهمه رنج آدمو نجات میدن... من که هروقت از پیش یک دکتر خوب بیام مدام میگم دست دکتر فلانی ...

اره واقعا

چند وقت پیش جراحی داشتم و دکترم بسیارررررررر مهربون و با حوصله بود

مهم تر از همه اینکه با سالها تجربه طبابت به درد بیمار عادت نکرده بود و هر وقت درد داشتم دکترم ناراحت میشد و می اومد حالم میپرسید در حین عمل

جا داره همینجا براشون ارزوی موفقیت بکنم

دکتر گرانقدر جناب اقای امیر طاووسی

«یا حیُ یا قیوم»

روز پزشک مبارک.💖💖💖  

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

روزتون مبارک دوست عزیز🌹

اما در کل به نظر من پزشکان جامعه بیشتر نیاز به تفکر و تامل دارن تا مردم

به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی