سلام سلام من 20 سالمه میدونم سنم زیاد نیس ولی واسه جای کوچیکی ک زندگی میکنم سن کمی نیس، راستش من هم قدم بلنده هم زشت نیستم ینی خوشگلم همه میگن، خاستگار هم زیاد دارم ولی یا. پااشون ب خونمون نمیرسه یا اگ میرسه میرن و دیگه نمیان و این خییلی برام عجیبه، راستش من ب با بابام یه زن دیگه هم داره و دخترای اون از من بزرگترن و شوهر کردن ولی خیلی حسودی منو میکنن و من حس میکنم ازم بدگویی میکنن یا مانع میشن، لطفا الان نیاین بگین سنت کمه و اینا، چون اینجا دختر بالای 20 سال شد بهش میگن ترشیده و لطفا روی فرهنگ خودتون مقایسه نکنین، فقط راهکار بدین ک من چجوری بفهمم مشکل از کجاس یا چیکار کنم واقعا دارم دیوونه میشم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
تنهایی؛آدم پوچ میگیره، آدم غنی تحویل میده.آدم ضعیف میگیره، آدم قوی تحویل میده.ذهن بسته میگیره، ذهن باز تحویل میده.آدم سطح میگیره، آدم خبره تحویل میده.آدم گم شده میگیره، آدم مصمم تحویل میده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا میکنه و ساخته میشه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا میترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.
اگه خواستگار میاد به پدرتون بگید که به اونا اطلاع نده و وقتی خواستگاری قطعی شد و باهاش (خواستگار)راحت شدید بهش بگید شرایط رو ک بدونه اگه یوقت خواهرای ناتنیت چیزی گفتن براش اهمیت نداشته باش
تو ظاهر و جلو مردم خیلی باهم خوبیم ولی پششت سرم هزاران بار دیدم ک خاستن آبرومو ببرن یا. پیش بابام ازم بد بگن و یا اینقد پبیش درو همسایه بدگویی کزدن ک همسایه ها خیلی بد بم نگا میکنن بااینکه منو مامانم بخدا قسم خییلی بهشون خوبی کردیم
باهاشون در تماس نباشید زیاداز خوشیاتون نگین پیششوناگه خواستگار میاد به پدرتون بگید که به اونا اطلاع ...
اخه بابایه خودم بدتره نمیذاره هیچ خاستگاری پاشو بذاره در خونه نمیخاد ازدواج کنم بااینکه میدونه تو شهرمون اگ سن بالای 20 رفت دیگ دختر تااخر عمرش باید مجرد بمونه، حتی بابامم بر علیه من شده انگار
اخه چطور بابام ندونه وقتی همشون اول میان از بابام اجازه میگیرن؟
به مادرت بگو
به خواستگارات بگه
چیزی. نگن
اول شناخت
بعد که رسمی شد واوکی شدید
پدرتون بگید
تنهایی؛آدم پوچ میگیره، آدم غنی تحویل میده.آدم ضعیف میگیره، آدم قوی تحویل میده.ذهن بسته میگیره، ذهن باز تحویل میده.آدم سطح میگیره، آدم خبره تحویل میده.آدم گم شده میگیره، آدم مصمم تحویل میده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا میکنه و ساخته میشه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا میترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.