2777
2789
عنوان

اونایی که میگرن دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1651 بازدید | 41 پست

یه مدت نمک و حذف کن و نتیجه رو ببین

مامان من سالها درگیرش بود وقتی شروع میشد تا زیر سرم میرفت،خیلی دکتر رفت کلی عکس و .....

آخرش یه دکتر عمومی بهش گفت نمک نخوره،الان خوب شده ولی تا نمک میخوره شروع میشه

همراه غذا ماست نخور تومعده تولید الکل میکنه و باعث میگرن میشه

سعی کن پیشگیری کنی ازش،چون وقتی شروع بشه خیلی سخته آروم کردنش

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

بعضی از پنیرها

گوشت های فرآوری شده (سوسیس ، کالباس و ... )

کاکائو

برخی از طعم دهنده ها

کافئین (برای برخی افراد) (من خودم حتی از بوی قهوه سردردم شروع میشه)

بعضی از مرکبات

نوشیدنی های الکلی

کم آب شدن بدن

کیفیت پایین خواب یا بی نظمی در خواب

استرس

این موارد رو یادم بود که ممکنه باعث حمله میگرنی بشن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرو صدا  آفتاب آفتاب گرما نور   کار زیاد و خستگی . معمولا وقتی مهمون دارم متاسفانه ددگیر میشم چ ون قبلش خسته شدم .  با استرس یا وقت کم مثلا وقتی میخوام برم مهمونی بدو بدو اماده بشم . وای عطرو نگو تیر خلاصه تو اون حالت  بوی اسفند  یا خوشبو کننده و هر معطر دیگه   .سرو صدا مهمونی شلوغ صدای موسیقی بلند . وای دیگه چی بگم 🤕🤕🤕  و درمانشم برای من البته بعد از اینکه خیلی عذر میخوام حالت تهوع بهم دست داد ، جای خنک و تاریک  بستنی و نوشابه خنکه  چیز قندی یخ . والبته یخ تو کیسه میریرم رو پیشونیم میذارم دارم از سرماش میمیرم ولی برام تسکینه . من خیلی درمانده میشم خدا کنه هیچکس مثل من نباشه 

بعضی از پنیرهاگوشت های فرآوری شده (سوسیس ، کالباس و ... )کاکائوبرخی از طعم دهنده هاکافئین (برای برخی ...

اتفاقا قهوه سردردمو بهتر میکنه 😃 سوسیس کالباس و الکل هم نمیخورم شاید شالی یکبار پیش بیاد بخورم. چشم رعایت میکنم اینارو دستت درد نکنه ❤️

سرو صدا وای آفتاب آفتاب گرما نور کار زیاد با استرس یا وقت کم مثلا وقتی میخوام برم مهمونی بدو بدو ...

اره عزیزم خیلی سخته. خداروشکر مال من همیشه شدت سردردم کمه و کاملا قابل تحمله. خواهرمم سرداداش اینجوری که باید بالا بیاره تا خوب بشه 🥲

اتفاقا قهوه سردردمو بهتر میکنه 😃 سوسیس کالباس و الکل هم نمیخورم شاید شالی یکبار پیش بیاد بخورم. چشم ...

خواهش میکنم. 🌸

بله کافئین بعضی ها رو اذیت نمیکنه ، اما روی من خیلی اثر داره.

وقت هایی هم که سردردم شروع میشه ، اگر بتونم میرم تو اتاق تاریک و ساکت دراز میکشم ، تا حدی بهم کمک میکنه.

برات آرزوی سلامتی دارم.🌹❤️

تو داروخانه ها نیست

فقط یه جا هست میگن داروخانه دکتر محمدیان نمیدونم کجاست.
و یه شرکت که اسمش فراز طب هست ولی راستش به داروخانه شبیه نیست.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.