2777
2789
عنوان

شما بودین چی میگفتین

209 بازدید | 13 پست

چند تا دوستیم تو گروه که هممون بچه هامون تو یه سنن(صمیمی نیستیم ولی خوب مرتب از هم خبر داریم و چند وقت یه بار میریم بیرون) دفعه پیش که رفتیم بیرون یکی از بچع ها پاشد عکس سلفی بگیره بعد دید همه تو کادر جا نمیشن بعد دوربینو یه جوری گرفت کع من نمیوفتادم بغد عکس گرفت.... یکی دیگه از خانما گفت عه شیدا تو عکس نیوفتاد خوب بعد اون گفت خوب چیکار کنم هممون جا نمیشیدیم.... حقیقتش خیییلی بهم برخورد ولی ب روی خودم نیوردم، شما بودین خیلی بهتون برخورد یا فقط ناراحت میشدین؟؟ و اینکه چیزی میگفتین؟؟؟ از اون ب بعد رفتارتون با اون شخص عوض میشد؟؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشکل قبلی ندارین باهم؟ کسی تو گروهتون نیست که حرف ببره بیاره؟
واکنششون و حرفشون بوی دلخوری میده
شما حق دارین دلخور باشین
اما بنظرم رفتار ایشون هم یه ماجرایی پشتشه

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

من ناراحت نمی‌شدم فک کنم 

فقط میگفتم تو عکس بعدی جوری بگیر منم بیفتم با خوش رویی و خنده 

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

نمیدونم احتمالا ناراحت میشدم

باید با گوشی خودت سلفی مینداختی جوری همه باشن جز اون میگفتی میخوام یادگاری از دوستام داشته باشم

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....

موضوع مهمی نیست

بهتر که نیفتادم

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

یسوال. 

مثلا اگ یه نفر (یه  غریبه  یا کسی ک اصلا مهم نیست.) بهتون یه چیزی بگه ک ناراحت باشید چکار میکنید از ذهنتون دربیاد. من خودم شاید یک روز یا بیشتر همش یادم میفته و عصابم بهم میریزه. 

هی میگم ولش کن ولی نمیشه