2777
2789
عنوان

اولین جلسه سفیر

186 بازدید | 6 پست

سلام ،theen 12 تعیین سطح شدم. از کانون اومدم سفیر هیچی نمیدونم چیکار میکنن جلسه اول. ادمه منفعلی نیستم سامری و اینا میخونم اکثرا. اگر کاری باید انجام بدیم جلسه اول بگین لطفا و اگر حرفی چیزی باید بزنیم بگین

استرس نداشته باش طوری نیس کم کم راه میوفتی جلسه اول چیز خاصی نمیخوان فقط میگن خودتو معرفی کن و با توجه به اون موضوع درس یکم صحبت میکنید

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیز خاصی نیست، آروم آروم با روند کلاس هماهنگ میشین. برای writing  ها سعی کنین از کل مطالبی که تا الان بدین به اضافه یکسری کلمات جدیدی که در سطح خودتون هستن استفاده کنین. برای آزمون شفاهی یا همون oral هم خیلی زیاد روی نوع کلمات مورد استفاده و وابستگی اونها به موضوع، pronunciation و grammatical بودن جملات تمرکز کنید. و اینکه کلاً به نظرم از همین الان خیلی خوب هر جلسه بشینین بخونین و با کلاس پیش برید و حتی بد نیست پیش خوانی کنید. من کتاب شما رو کار نکردم ولی با توجه به سطح تون self study رو هم با توجه به نظر teacher تون پیشنهاد می کنم.