2777
2789
عنوان

آمادگی قبل کولونوسکوپی😭 حالم بده

5974 بازدید | 27 پست

سلام. فردا ظهر کولونوسکوپی دارم. از 4تا پودر پیدرولاکس به زور 2تاشو خوردم دیگه حالت تهوع دارم نمیتونم حتی یه لیوان آب بخورم. خیلی هنر کنم فردا هم یه بسته بخورم. چهارمی رو دیگه باز نمیکنم😪

گاهی لب‌های خندان از گونه‌های گریان بیشتر درد می‌کنند...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سه تاشو خوردمسه تا کافیه ببین مدفوعت بیرنگ شده؟؟

تا عصر هنوز بی رنگ نبود. بعدشم دیگه شکمم کار نکرد. لعنت به پودر و قرص بیزاکودیل

بدون بیهوشی انجام نده من داغون شدم فقط جیغ میکشیدم ببین ده تا شیاف بیزاکودیل اصلا امکان نداره مقعد پ ...

اون که داروخانه اشتباه داده بود😅 به جای قرص، شیاف داده بود

الان اگه میتونی یه شیاف بزار مدفوعت بیاذ

شیاف ندارم. قرص بیزاکودیل هست که گفتن هر دو ساعت یکی. 8.5 باید یکی بندازم ولی حالت تهوع دارم

بدون بیهوشی انجام نده من داغون شدم فقط جیغ میکشیدم ببین ده تا شیاف بیزاکودیل اصلا امکان نداره مقعد پ ...

بی حسی نزده بود؟ 

الان مشکلت چیبود کلونوشکوپی تجویز کرد؟

شکمم روون کار نمیکنه. معمولا صبح ها اول مدفوعم کمی خشک و سفته باعث میشه اذیت بشم