2821
2789

يکي از همین دوستای سایت روغن بنفشه رو معرفي کرد

خدا خیرش بده

واقعن من تو ۱هفته ابروهام خيلي پر پشت شد و دیگه از ریزش جلوگيري کرد

خاستم ب شما هم کمکي کرده باشم :))

ستاره ام

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم شوره هم داشتی مخصوصا از حموم ک میومدی یه حالت چربی مانند رو تاج ابروهات بود ؟

آقایون چتونه هی درخواست میدید؟؟؟ اگر حتی یه مرد توی این کره خاکی باشه و اونم تویی باشی ک توی نی نی سایتی بازم هیچ کدوم از ما خانوما درخواستتو قبول نمیکنیم خودتو پاره نکن 🦦ببینم خوشبختی تو؟؟! یه چی که حالتو خوش کنه داری؟

عزیزم شوره هم داشتی مخصوصا از حموم ک میومدی یه حالت چربی مانند رو تاج ابروهات بود ؟

اره عزیزم 

ولي وقتي این روغن رو زدم

ب مرور از بین رفت

توحموم با شامپو فیروز ابروهاتو ب سمت بالا مالش بده خيلي تاثیرداره

بعد ک اومدی از این روغن بزن با پنبه

تاثیرشومیبینی حتمن

ستاره ام
اره عزیزم ولي وقتي این روغن رو زدمب مرور از بین رفتتوحموم با شامپو فیروز ابروهاتو ب سمت بالا مالش بد ...

مرسی گلم من بیرون با شامپو بچه میشورما ولی تو حموم ن نمیشورم ممنومم از راهنماییت

آقایون چتونه هی درخواست میدید؟؟؟ اگر حتی یه مرد توی این کره خاکی باشه و اونم تویی باشی ک توی نی نی سایتی بازم هیچ کدوم از ما خانوما درخواستتو قبول نمیکنیم خودتو پاره نکن 🦦ببینم خوشبختی تو؟؟! یه چی که حالتو خوش کنه داری؟

2825
2823
2791
2779
2792