2777
2789
عنوان

طلاق

459 بازدید | 17 پست

جدا شدم اما با اینمه میدونم بهترین تصمیم رو گرفتم یوقتایی از کنجکاوی و سوالای بقیه دلگیر میشم و چن ساعتی گریه میکنم 

بعضی وقتا هم ب خدی روم تاثییر منفی داره ک نمیتونم ب کارام برسم و واقعا اذیت میشم 

چیکار کنم ک از این حال و روحیه نجات پیدا کنم ؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم 🥺🫂 بگو وقتی درموردش صحبت میکنم واسم یادآوری میشه و تا چند ساعت حالم بد میشه و ترجیح میدم حرف ...

ساناز جان خیلی اذیت میشم خودمم نخام ب هر نحوی مخاطب خرفاشون میشم و کل خاطرات رو برام مرور میکنن🥲🥲

چن وقت پیش زن عموم گفت حالا جدا شدی خوبهدک مستقلی وگرنه باید یه گوشه خونه بابات میموندی و منتظر کیس ازدواج بودی 

ساناز جان خیلی اذیت میشم خودمم نخام ب هر نحوی مخاطب خرفاشون میشم و کل خاطرات رو برام مرور میکنن🥲🥲چ ...

عزيزم بیا بغلم....واقعا به خاطر بیشعوریش و خیلی بیشتر آرامش خودت بگذر و بهش فکر نکن. تو هر لول و جایگاهی یه عده آدم همیشه طعنه و کنایه میزنن و خیلیامون تا عمر داریم اون زخم روی روح و روانمون خودنمایی میکنه❤️‍🩹🫂

عزيزم بیا بغلم....واقعا به خاطر بیشعوریش و خیلی بیشتر آرامش خودت بگذر و بهش فکر نکن. تو هر لول و جای ...

عزیزمی🥲♥️♥️

مرسی از مهربونیت قشنگم خیلی وایب خوبی دریافت کردم از کامنتت♥️🌹

امیدوارم همیشه همینقدر مهربون و خوش قلب باشی قشنگم😘😘😘

عزیزمی🥲♥️♥️مرسی از مهربونیت قشنگم خیلی وایب خوبی دریافت کردم از کامنتت♥️🌹امیدوارم همیشه همینقدر مه ...

مرسی قشنگترین...از خدا برات بهترینها رو آرزو میکنم 😍😍😍 ذوق خیلی خیلی زیاد از اونا که آدم از شدت خوشحالی اشکش درمیاد و میگه خدایا شکرررررررتتتتتت که شد و واسه چند ثانیه تو شوک باشی🥰🥹🥹🥹.این لحظه رو واست آرزو میکنم تجربه کنی😍😘 

🥲🥲🥲

در نوع خودش جالب بود....به خدا آدم میمونه چی بگه...همونجا نوشتی از پرسیدن اذیت میشم آخه بعد میگه توافقی بود و ....؟؟؟؟ خدایااااااا چرااااااا🫠🫠🫠🫠

فقط بگذر از این آدما و جواب نده تو حقته فضا و حریم شخصیتو نگه داری و کسیو داخلش راه ندی