2777
2789
عنوان

طلاق

431 بازدید | 17 پست

جدا شدم اما با اینمه میدونم بهترین تصمیم رو گرفتم یوقتایی از کنجکاوی و سوالای بقیه دلگیر میشم و چن ساعتی گریه میکنم 

بعضی وقتا هم ب خدی روم تاثییر منفی داره ک نمیتونم ب کارام برسم و واقعا اذیت میشم 

چیکار کنم ک از این حال و روحیه نجات پیدا کنم ؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم 🥺🫂 بگو وقتی درموردش صحبت میکنم واسم یادآوری میشه و تا چند ساعت حالم بد میشه و ترجیح میدم حرف ...

ساناز جان خیلی اذیت میشم خودمم نخام ب هر نحوی مخاطب خرفاشون میشم و کل خاطرات رو برام مرور میکنن🥲🥲

چن وقت پیش زن عموم گفت حالا جدا شدی خوبهدک مستقلی وگرنه باید یه گوشه خونه بابات میموندی و منتظر کیس ازدواج بودی 

ساناز جان خیلی اذیت میشم خودمم نخام ب هر نحوی مخاطب خرفاشون میشم و کل خاطرات رو برام مرور میکنن🥲🥲چ ...

عزيزم بیا بغلم....واقعا به خاطر بیشعوریش و خیلی بیشتر آرامش خودت بگذر و بهش فکر نکن. تو هر لول و جایگاهی یه عده آدم همیشه طعنه و کنایه میزنن و خیلیامون تا عمر داریم اون زخم روی روح و روانمون خودنمایی میکنه❤️‍🩹🫂

عزيزم بیا بغلم....واقعا به خاطر بیشعوریش و خیلی بیشتر آرامش خودت بگذر و بهش فکر نکن. تو هر لول و جای ...

عزیزمی🥲♥️♥️

مرسی از مهربونیت قشنگم خیلی وایب خوبی دریافت کردم از کامنتت♥️🌹

امیدوارم همیشه همینقدر مهربون و خوش قلب باشی قشنگم😘😘😘

عزیزمی🥲♥️♥️مرسی از مهربونیت قشنگم خیلی وایب خوبی دریافت کردم از کامنتت♥️🌹امیدوارم همیشه همینقدر مه ...

مرسی قشنگترین...از خدا برات بهترینها رو آرزو میکنم 😍😍😍 ذوق خیلی خیلی زیاد از اونا که آدم از شدت خوشحالی اشکش درمیاد و میگه خدایا شکرررررررتتتتتت که شد و واسه چند ثانیه تو شوک باشی🥰🥹🥹🥹.این لحظه رو واست آرزو میکنم تجربه کنی😍😘 

🥲🥲🥲

در نوع خودش جالب بود....به خدا آدم میمونه چی بگه...همونجا نوشتی از پرسیدن اذیت میشم آخه بعد میگه توافقی بود و ....؟؟؟؟ خدایااااااا چرااااااا🫠🫠🫠🫠

فقط بگذر از این آدما و جواب نده تو حقته فضا و حریم شخصیتو نگه داری و کسیو داخلش راه ندی

بیخیال به کسی ربطی نداره چرا و واسه چی طلاق گرفتی دلیلم نداره توضیح بدی

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم