2777
2789
عنوان

معرفی مهریه اسلامی مطابق سنت

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 22 پست
مهریه هرچی باشه۱۵۰میلیونو بیشتر نمیدن

بحث من گرفتنش نیست چون در اکثر موارد موقع طلاق زن مجبور میشه ببخشه تا بتونه طلاق بگیره

منظور من اینه که اگه طرف اجازه نده جداشی ، ۱۴ سکه رو راحت قسط بندی میکنه دست خانم هم به هیچ جا بند نیست واسه جدا شدن

🏃🏻‍♀️

خودم ، و افرادی که دیدم ، طرف من خودش مهریه ۵۰۰ تا سکه انداخت در صورتی که من گفتم ۱۰۰ تا میخوام میخو ...

خب اگه میخواستی ببخشی میتونستی راحت حق طلاق و بقیه ی حقوق رو بگیری بدون اهرم فشار جدا شی

اون ۱۰۰ تا رو قسط بندی میکنن سالی یه سکه بیشتر نمیدن 

🏃🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه ی اینا به شرطیه که حقوق دیگه مثل حضانت فرزند ، حق طلاق و خروج از کشور به خانم داده بشهوقتی این ح ...

خوب میتونی بگیری

میتونی از شوهرت وکالت بگیری برای این کارها

وکالت بلاعزل 

و تو هم بهش وکالت بلاعزل بدی واسه بخشیدن مهریه

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!
بحث من گرفتنش نیست چون در اکثر موارد موقع طلاق زن مجبور میشه ببخشه تا بتونه طلاق بگیرهمنظور من اینه ...

من خودم

به خواستگار گفتم

۵تا با حق و‌حقوق راضی نشد

هر مرد ایرانی قبول نمیکنه

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

من خودمبه خواستگار گفتم۵تا با حق و‌حقوق راضی نشدهر مرد ایرانی قبول نمیکنه

به نظرم مردی که قبول نمیکنه ادم درستی نیست ، تفکرات دگم خطرناک داره

خصوصا با ۵ تا به نظرم هر کی بود قبول میکرد

🏃🏻‍♀️

من خودمبه خواستگار گفتم۵تا با حق و‌حقوق راضی نشدهر مرد ایرانی قبول نمیکنه

خوب باید منطقی بخوای

من با خودم فکر میکردم

برعکسش کنم

من معادل مهریه متعهد بشم

و در عوضش حقا رو بگیرم

اگه کار به طلاق کشید ، من مهریه بدم

و اگه سختم بود بهش بگم بیا این حق مال تو

مهریه رو ببخش

مثلا الکی تو فانتزیام  

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!