2777
2789
عنوان

کدوم خونه از نظر شما بهتره

279 بازدید | 26 پست

محل کار همسرم من تهرانه. دانشگاه منم تهرانه. فاصله اش با خونه فعلی ما حدود ۲ ساعته. ولی به خونه مادرم نزدیک هستیم.

و مادرم از بچه ها نگهداری میکنن و من میرم دانشگاه.

الان یه فرصتی پیش اومده و یه خونه ۹۰ متری مجتمع بهمون با شرایط خوب پیشنهاد شده که هم به محل کار همسرم نزدیکه هم به دانشگاهم و حدود ۱۵ تا ۳۰ دقیقه راهه.

از طرفی با سکونت تو این خونه دیگه حمایت مادرمو ندارم. البته مادرم یکم سنش بالا رفته و دیگه میگه نمیتونم کمک کنم.

از طرف دیگه اگه تو این خونه ساکن شیم یکم از نظر مالی پیشرفت میکنم. و یه ماشین خوب هم میتونیم بخریم.

حالا این خونه قدیمیه و نیاز به دست کشیدن داره ولی خونه خودمون تازه ساخت و ویلایی و ۱۵۰ متره.

شما بودین کدوم رو انتخاب میکردین؟

خونه برزرگ ویلایی و تمیز کنار مادرم و جنوب تهران و در ناحیه تهران.با دوساعت فاصله از محل کار و دانشگاه.

خونه ۹۰ متری قدیمی و به نسبت کوچیک و آپارتمان و نزدیک به دانشگاه و بدون حمایت خانواده و با پیشرفت مالی.

ممنون میشم مثل من که کامل شرح دادم کامل راهنماییم کنید♥️

دوتا خونه ها براي خودتونه يني نمخايد كرايه بديد!؟

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوتا خونه ها براي خودتونه يني نمخايد كرايه بديد!؟

نه که کرایه ندیم. کم کرایه میدیم. بهمون پیشنهاد شده از سمت دوستان. و خیلی بهمون لطف دارن. خیلی ناچیز قراره آزمون پول بگیرن.

همون که نزدیک محل کار و دانشگاه هست. بهتره دیگه به مادر فشار نیاد و بچه ها مهد برن

از طرفی این خونه ها خیلی قدیمی هستن و از این مجتمع هاست. ولی خونه خودمون ویلایی و تازه ساخته. بازم نظرت دومیه؟ 

یکم بیشتر بهم بگو

میتونید گزینه سوم پیش مادرتون پیدا کنید هنوز بگردید عجله نکنید 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

میتونید گزینه سوم پیش مادرتون پیدا کنید هنوز بگردید عجله نکنید

چی؟

نه این خونه بهمون پیشنهاد شده.

ما دنبال خونه نیستیم. از دوستان بهمون پیشنهاد شده به مدت ۵ سال بریم بشینیم اونجا.

چی؟نه این خونه بهمون پیشنهاد شده.ما دنبال خونه نیستیم. از دوستان بهمون پیشنهاد شده به مدت ۵ سال بریم ...

پس اگر مال خودتون نیست خیلی فرقی نداره که کجا باشه اونجایی که از لحاظ رفت و امد راحتتری باش 

درنتیجه با شوهرت باید به توافق برسید خودتون بهتر شرایطو میسنجید و میتونید تصمیم بگیری

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

پس اگر مال خودتون نیست خیلی فرقی نداره که کجا باشه اونجایی که از لحاظ رفت و امد راحتتری باش درنتیجه ...

اون که درسته تصمیم نهایی با خودمونه.

ولی دارم مشورت میکنم با هاتون.

خیلی سخته برام

بنظرم تا تموم شدن دانشگاهت برو خونه نود متری 

واسه بچه مهد بگیر یا پرستار 

توی این فرصت میتونین پولی هم پس انداز کنید 

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند