2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ضامن یکی رسمیاره چک میشه

من یدونه بازنشسته ملی دارم یدونه مستمری بگیر رفاه قبول میکنن؟ بانک ملی ثبتنام کردم. بعد گردش حساب سرپرست باید دروه حد باشه 

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏

وام میدن فرزند اول هم میدنوام فرزند دوم لطفا چقدره

اره فرزند اول چهل میلیون فرزند دوم هشتاد میلیون 

من یدونه بازنشسته ملی دارم یدونه مستمری بگیر رفاه قبول میکنن؟ بانک ملی ثبتنام کردم. بعد گردش حساب سر ...

ما پارسال بهمن ماه گرفتمیمش اونم بزور خواهر شوهرم ضامن شد چون رسمی بود و فرهنگی و تو بانکی ک حساب داشت ثبت نام کردیم شما باید بپرسید ازشون شرایطشون چجوریه 

تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!

میشه توضیح بدید؟ منم بچه دومم باردارم اما چیزی درمورد وام نمیدونم

انشالله بدنیااومد شناسنامه گرفتی برو ثبتنام کن کافی نت هشتاد میلیون میدن کارمزدش 4درصده البته سرپرست باید ثبتنام کنه 

ما پارسال بهمن ماه گرفتمیمش اونم بزور خواهر شوهرم ضامن شد چون رسمی بود و فرهنگی و تو بانکی ک حساب دا ...

شما تو اون بانک حساب باز کردید نگفتن چرا تراکنش مالیتون کمه؟ مدرک شغلی چی بردید از همسرتون؟ من همسرم کارش آزاده 

شما تو اون بانک حساب باز کردید نگفتن چرا تراکنش مالیتون کمه؟ مدرک شغلی چی بردید از همسرتون؟ من همسرم ...

اره همون بانک باز کردیم مدرک فک نکنم چیزی برده باشع همسرم ما هم آزاده ما۶۰تا بردیم برا امسال نشد صبر کنیم الان ۸۰شد

تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!