چه شخصیت مضخرفی دارم که حتی سعی نمیکنم خودمو از زندگی ای که داره آزارم میده نجات بدم...
آخه چرااااا من آنقدر نفهمم؟؟؟ چرا هیچ غلطی نمیکننممم
دوستای عزیزم که منو اینجا میشناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم.
دوستای عزیزم که منو اینجا میشناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چون ما بدبختا شرایطش نداریمنه دل موندن نه پای رفتنآینده ای که مثل یه دروازه سیاهه و معلوم نیست اونور ...
حق👌
زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
ناراحت نباش انرژی منفی نده که به خودت بر میگرده فقط میتونم بگم اگه میخوای حالت بهتر بشه برو پیش روان پزشک و قرص مصرف کن تا آروم بشی و نه خودتو اذیت کنی نه خانوادتو😊
چون ما بدبختا شرایطش نداریمنه دل موندن نه پای رفتنآینده ای که مثل یه دروازه سیاهه و معلوم نیست اونور ...
💔
از شرایطم دارم به ستوه میام ولی قدم از قدم بر نمیدارم
میفهمم داره زندگیم از اینی که هست نابود تر میشه ولی اصلن انگار نه انگار
ناراحت نباش انرژی منفی نده که به خودت بر میگرده فقط میتونم بگم اگه میخوای حالت بهتر بشه برو پیش روان ...
نه عزیزم اصلن به این چیزا ربطی نداره