2777
2789
عنوان

مادرشوهرم نهار دعوتمون کرده بیاید تا بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1291 بازدید | 40 پست
چه عروس موزی وعقده ای هستی حالا اگه مامان خودت بود اشکال نداشت؟؟حالا خوبه بنده خدا دعوتتون میکنه یا ...

@niniyar_2 لطفا رسیدگی کنید ایشون از راه نرسیدخ بمن گفتن موزی و عقده و باردار هم هستم ب بچم فحش دادن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه کارت حساسیت بی جاست ،خودت رو لوس نکن عزیزم

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
دیگه کارت حساسیت بی جاست ،خودت رو لوس نکن عزیزم

خدایی انتظار داشتم بگه.اخه دفعه اولش نیست...یسری دیگه همینجوری شدیم فرداش اومد گفت غذا هیچی نپختی گفتم نه دیگه از دیروز نهار موند.همچین با ی حالتی نگاهم کرد

اوکی از این ب بعد مینویسم خانم های بی ادب وارد نشن🤣🤣

حالا اگه لیاقتشو داری خودت یه بار مادرشوهرتو دعوت کن.فقط بلدید گارد بگیرید وبجنگید.بنده خدا غلط نکرده که شده مادر شوهرت.

حالا اگه لیاقتشو داری خودت یه بار مادرشوهرتو دعوت کن.فقط بلدید گارد بگیرید وبجنگید.بنده خدا غلط نکرد ...

لیاقتو نیاز نمیبینم به تو ثابت کنم.توم تو زندگی من نیستی قضاوت ممنوعه گلم🤪قوانینو رعایت کن😂😂

لیاقتو نیاز نمیبینم به تو ثابت کنم.توم تو زندگی من نیستی قضاوت ممنوعه گلم🤪قوانینو رعایت کن😂😂

به مادر شوهرت سلام برسون.در ضمن شمارتم هست.آشنا در اومدی  عروس خانم.بای

به مادر شوهرت سلام برسون.در ضمن شمارتم هست.آشنا در اومدی عروس خانم.بای

🤣🤣جدی پس یه زنگ بزن بش بگو تورو جان بچت این کارو بکن اخه خودم معذبم نمیتونم بگم خالی بند.بای بای

🤣🤣جدی پس یه زنگ بزن بش بگو تورو جان بچت این کارو بکن اخه خودم معذبم نمیتونم بگم خالی بند.بای بای

هه خالی بند.کاری ندارم من چرا بگم بنده خدا چکار کرده مگه.غیر اینه که بهت لطف کرده.هم سن من نیستی که باهات دهن به دهن بمونم.ولی قشنگ میشناسمت.وگرنه جوابتو نمیدادم.حتی میدونم کدوم دندونپزشکی کار میکنی.تمام.خدا نگهدار.

هه خالی بند.کاری ندارم من چرا بگم بنده خدا چکار کرده مگه.غیر اینه که بهت لطف کرده.هم سن من نیستی که ...

۴۰ سالته خدایی؟شک دارما وگرنه ی زن ۴۰ ساله از راه زسیده نمیگه موزی عقده ای.راستی منم میتونستم نسبتش بدم ب جد و اباد و بچهات.اما دلم نیمد.خداخودش جای حق نشسته دیگه.ضمنا مادر من بلده یروز قبل باهام هماهنگ کنه نه که بزاره دیقه ۹۰ یه مسئله رو بگه.من فقط خواستم نظرسنجی کنم که برم بالا یا گه فکرنمیکردم ی زن ۴۰ساله بیاد و دری وری و چرت و پرت تحویلم بده خدافظ اشنا😂🤮