میم_نون_واو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 3848 عنوان چطوری فرکانسمو بالا ببرم واسه جذب همسر خوب 87 بازدید | 10 پست خوب و پولدار و...😁😂 بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️ 1403/04/10 | 10:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ریدبرگ۵ عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 1641 🗿 {○■●کاربر آقا●■○} #الله!! ساقی چرا گوشیش خاموشه؟! الله برسون علف
میم_نون_واو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 3848 باید پهنای باندتو بیشتر کنی😀 ینی چی بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️
میم_نون_واو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 3848 اینجوری تهش ی بی پول مث منم گیرت نمیاد خانوم😂😂 چرا😆 بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️
ali_mmm عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 503 باید خودتم خیلی خوب باشی دیگه!!!!اون موقع میتونی جذب کنی ،البته پول خوشبختی نمیاره ودر حد معمولش به نظرم باشه کافیه. اگه اینجا هستم فقط برای اینکه شناخت بیشتری از زندگی و جنس مخالف پیدا کنم تا درک بیشتری داشته باشم برای زندگی ،هیچ وقت تاپیک زنانه شرکت نکردم و نمیکنم.
maheeeeeeeeeer عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 354 چرا😆 باوه سعی کن سطحتو ببری بالا مطالعتو بیشتر کن،مرتب لباس بپوش ،و همه رو بسپار به خدا اگه بفکر این چیزا باشی بدتر افسرده میشی.اصلا بهش فکرنکن یهو چش وا میکنی میبینی همه چی درست شده
میم_نون_واو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 3848 فرکانس بیشتری میگیری. خب یعنی چی میشه بیشتر راجبش بگی پهنای باند چیه بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️
انگشترالماس عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 694 سلام اسی کارتون داشتم متاسفانه الان ۳دقیقه هر کار کردم در خواست ارسال نشود 🌱ا 😢گه لطف کنی در خواست دوستی بفرستید تایید کنم ممنون می شم منتظرم مهمه