2789
عنوان

عمل فیبروم

| مشاهده متن کامل بحث + 21401 بازدید | 37 پست

کاش کوتاه تر و خلاصه تر مینوشتید. فقط میخواستم بدونم چند ساعت طول کشید و چند روز دوره نقاهت داشته. ولی خیلی طولانی بود بین نوشته ها گم شدم. البته جسارت نشه شما قلم خوبی دارید ولی من الان چون درگیرشم دلم میخواد شسته رفته به اون موارد مهمش میرسیدم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کاش کوتاه تر و خلاصه تر مینوشتید. فقط میخواستم بدونم چند ساعت طول کشید و چند روز دوره نقاهت داشته. و ...

سلام عزیزم عذرمیخوام

من ۳ سال حدودا درگیر بودم و با دکتر های مختلف سر و کله زدم هر کسی هم یه تشخیصی میداد

تا دو هفته بعد از عمل کاملا زخم هام تازه بود اما بعدش دیگه کم کم خوب شدم ۳ ماه هم باید کار سنگین انجام ندید و مراقبت کنید

مثلا دکتر میگفت میتونی غذا درست کنی ولی اجازه نداری قابلمه غذا رو برداری

تورو به خدا اگه پیاممو میبینی جواب بده منم شرایطم مثل شماست چند تا فیبروم ساب موکوزال دارم و خون ریز ...

خیلی شرمندم ببخشید نمیتونستم وارد کاربری نی نی سایتم بشم پیامتون رو الان دیدم معذرت میخوام

سلام خوبیدمیگن بعد عنل فیبروم کمر درد شدید میادشما الان بعد یکسال مشکلی براتون پیش نیومد؟

سلام عزیزم اگر مراقبت نشه آره کمر درد هم داره ولی من خداروشکر خوبم چون مادرم نمیزاشت کار کنم همش استراحت میکردم

دکتر هم بعد از چند ماه که گفت عکس رنگی بگیرم رفتم برای عکس خانمی که عکس و میگرفت میگفت خیلی خوب عمل شدی اصلا مشخص نیست که مشکلی داشتی و لوله ها هم کاملا باز بودن