2789
عنوان

عمل فیبروم

| مشاهده متن کامل بحث + 21402 بازدید | 37 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام عزیزم ممنون که تجربتو گذاشتی امیدوارم همیشه سلامت باشی❤️😍میشه من درخواست دوستی بدم چن تا سوال دارم

خدایا همه چیو به تو سپردم مطمئنم که نی نیمو برمیگردونی🌈🤍🦋

سلام اسم دکترتون‌ چی بود؟ 

مادرم یه فیبرم ۱۴ سانتی دارن و ۵۰ سالشونه در اصفهان اکثر دکترها گفتن کل رحم باید خارج بشه. دوست دارم دکتر خیلی خوبی پیدا منم براشون. شما چطور این دکتر رو پیدا کردید و بهشون اعتماد کردید؟

سلام عزیزم اسم دکترتون چی بود؟

ی نفر ۱۴۰۰ساله که منتظره ۳۱۳نفره 😔😔      آقاجان کجایی                                                                                                                               میشه واسه حاجتم صلوات بفرستین😔😔                                     این جمعه و جمعه های دیگر حرف است آدم بشوم سه شنبه هم می آیی       ‌‌‌‌‌‌                       

من جراحی فیبروم رحم را با دکتر طاهره فروغی فر انجام دادم. عمل بسیار سبک و کمتهاجمی بود و از نتیجهی آن کاملاً راضی هستم. اگر ساکن تهران هستید، این پزشک را به شما توصیه میکنم. برای دریافت اطلاعات بیشتر، کافیست در گوگل نام ایشان را جستجو کنید:

دو روز و نصفی icu بودم چند تا دوست پیدا کرده بودم سرشون غر بزنم آخه یه قطره آب هم حق نداشتم بخورم از ...

تورو به خدا اگه پیاممو میبینی جواب بده منم شرایطم مثل شماست چند تا فیبروم ساب موکوزال دارم و خون ریزی های وحشتناک و درد های شدید و غیر قابل تحمل دارم توروخدا اگه میبینی جواب بده 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

تورو به خدا اگه پیاممو میبینی جواب بده منم شرایطم مثل شماست چند تا فیبروم ساب موکوزال دارم و خون ریز ...

من هم مثل شمام رحمم پر فیبروم ریزو درشت . پارسال میخواستم عمل کنم بخاطر یسری مسائل عقب افتاد . الان پریودم میخوام نوبت بگیرم مجدد برم برای عمل . خسته شدم از اینمهمه خونریزیای وحشتناک و درد ... از عملم میترسم ولی ناچارم چیکار میشه کرد . پست این خانومو خوندم خودمو جاش گذاشتم وسط ناراحتیام یکم اروم شدم 🥲