2777
2789

با دامادشون دعوای بدی کرده شوهرم 

دامادش اینا اومده بودن شهرستان ماهم شهرستان بودیم اونا ماشین نداشتن بعد اصلأ اصلأ به من و شوهرم نگفتن که ما ماشین نداریم اگر جا دارین مارو هم ببرین 

اما مادر شوهرم گیر داده بود ما اونارو ببریم منم به شوهرم گفتم وقتی طرف یه کلمه نگفته ما با شما میاییم ما چی کنیم کیو ببریم 

اینوهم بگم اونا ماشین دارن اما به یه دلایلی با ماشین راه اومدن

الان خوب کردم یا بد ؟

اینم بگم مادر شوهرم منو ساده گیر آورده خودش هیچی نمیگه منو هعی میخواد بندازه وسط شوهرم رو راضی کنم و فلان از بس سیاست دارع از بس

منم با چشم میبینم بین شوهرم و بقیه فرق میذارن 

حتی دامادشون رو بیشتر قبول دارن تا شوهرم

و مرگ سال هاست ، هرچه در من میگردد ، چیزی برای کُشتن پیدا نمی کند .                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خوب کردی ، شاید اونا نمیخواستن با شما بیان وگرنه میگفتن

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار

چقدر درگیر این مسئله ای شما عزیز من

کاراو کردی تموم شده دیگه نظر سنجیش دیگه چیه

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

اره خوب کردی ، شاید اونا نمیخواستن با شما بیان وگرنه میگفتن

بخدا وقتی یه کلمه نه دخترش به من گفت نه شوهرش حتی به شوهرم هم نگفتن یا حتی غیر مستقیم هم نگفتن حتی مثلاً جلوی من نگفتن ماشین نداریم با کی بریم و فلان  که من بگم ما جا داریم ...هیچی نگفتن 

بعد ما کیو میبردیم وقتی چیزی نگفتن

ببین اصلا خانواده شوهر ومادر شوهر رو ول کن واقعا انسانیتت در همین حده خب اونا نگفتن شاید روشون نشده ویا نخاستن مزاحم شما باشن مادرشوهر متوجه شده و گفته حالا به همسرت میگفتی عزیزم ما که تو مسیر تنهاییم خواهرت اینام باهامون بیان تو مسیر خوش بگذرونیم چی میشد؟؟

بابا بس کنین انقدر اینجوری زندگی نکنین همش هم میایید تاپیک میزنید که بقیه حق رو بدن بهتون تا خیالتون راحت باشه خب آرامش زندگیتون چی میشه میتونستین شادترین لحظه هارو در کنارهم بسازین  یکم مهربونتر برخورد کنین چرا زندگی رو به کام خودتون و همسراتون تلخ میکنین

احتمالا خواهر شوهرت روش نشده به شما بگه از طریق مادرش بهتون رسونده که ما رو ببرید مادر شوهرتم خیلی سادس که به تو میگه حرفاشو به پسرش برسونی اگه سیاست داشت خودش با پسرش حرف میزد که راضیش کنه 

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
ببین اصلا خانواده شوهر ومادر شوهر رو ول کن واقعا انسانیتت در همین حده خب اونا نگفتن شاید روشون نشده ...

وقتی شوهرم با دامادشون قهره خوب من چی بگم ؟ وقتی نمیخواد ببرتش؟ 

وقتی شوهرم با دامادشون قهره خوب من چی بگم ؟ وقتی نمیخواد ببرتش؟

عزیز من تو یه زنی باید سیاست داشته باشی حتی اگه دلت راضی هم نبود نباید اینجوری زیرشو بدی بالا میگفتی عزیزم من مشکلی ندارم اما اگه خودت با دامادتون مشکلی نداری و اذیت نیستی تعارف بزنیم و باخودمون ببریم برسونیمشون اینجوری کدورت گذشته هم حل میشه 

اگه میدیدی همسرت نمیخاد و راضی نیست اصرار نمیکردی و حرف آخرو میگفتی هر جور که تو صلاح میدونی

والا بخدا کارتون خیلی زشته من تجربه زندگی مشترک رو ندارم چون مجردم ولی میدونم بااین رفتارهای شما زندگی به کام جفتتون تلخ خواهد ماند دیگه کی میخاین از زندگی لذت ببرین زندگی همین لحظه هایی هست که داره میگذره و شما این شکلیش میکنین